Tuiskulassa on 87-paikkainen mukavin istuimin ja korkeatasoisin äänen- ja kuvantoistolaittein varustettu elokuvateatteri. 

Liput maksetaan grillin tiskillä ja myös elokuviin kulku tapahtuu tätä kautta. Elokuvien aikana myytävänä popcornia ym. elokuvaherkkuja, ruokaa ja virvokkeita sekä lisäksi A-oikeudet. Elokuviin tullessa on mahdollista tilata ruoka niin, että se on valmiina näytöksen päättyessä.

Lippuja voi ostaa paikan päältä tai varata etukäteen täältä. 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin. 

   

  

OHJELMISTOSSA NYT / TULEVAT NÄYTÖKSET     

           

Blockers, lippu 12€

TO 26.4. klo 19

  

   

  

Deadpool 2, lippu 12€

KE 16.5. klo 18 ja klo 20

TO 17.5. klo 18 ja klo 20

PE 18.5. klo 19 ja klo 21

SU 20.5. klo 16:15 ja klo 18:15   

              

       

Kauhutrillerissä A Quiet Place nelihenkisen perheen on elettävä täydellisessä hiljaisuudessa, sillä heidän henkeään uhkaavat äänen perusteella metsästävät olennot. Jos rikot hiljaisuuden, ne lähtevät perääsi.

     

Ohjaus: John Krasinski

Pääosissa: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Millicent Simmonds

       

Genre: Draama, Jännitys, Kauhu

Kesto: 1h 30min.

Ikäraja: 16    

    

Omissa oloissaan pitäytyvä primatologi Davis Okoye on solminut vankkumattoman siteen Georgeen - urosgorillaan, jota hän on hoitanut pienestä pitäen. Pieleen mennyt geneettinen koe muuttaa kuitenkin tämän lempeän gorillan perimää niin, että siitä tulee valtavan suuri raivopäinen peto. Mikä pahinta pian käy ilmi, että on olemassa muitakin samalla tavalla muunneltuja eläimiä. Näiden uusien alfapetojen riehuessa ympäri Pohjois-Amerikkaa ja tuhotessa kaiken tietään Okoye yhdistää voimansa huonoon maineeseen joutuneen geneetikon kanssa valmistaakseen vastalääkkeen - ja raivatakseen tien läpi alati muuttuvan taistelukentän - ei vain estääkseen maailmanlaajuisen katastrofin vaan ennen kaikkea pelastaakseen tuon pelottoman eläimen, joka vielä vähän aikaa sitten oli hänen ystävänsä.


Ohjaus: Brad Peyton

Pääosissa:  Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Åkerman, Jake Lacy, Joe Manganiello, Jeffrey Dean Morgan, P.J. Byrne, Marley Shelton, Breanne Hill, Jack Quaid ja Matt Gerald

    

Genre: Toiminta, Seikkailu, Sci-fi

Kesto: 1h 48min.

Ikäraja: 12

        

Saadessaan selville tyttäriensä salaisen suunnitelman päästä eroon neitsyydestään koulun päättäjäisjuhlissa kolme vanhempaa yhdistää voimansa estääkseen teinien aikeet. Komediaa tähdittävät Leslie Mann (Paksuna), Ike Barinholtz (Naapurit, Suicide Squad) ja John Cena (Ihan yössä).

     

Ohjaus: Kay Cannon

Pääosissa: Geraldine Viswanathan, Gideon Adlon, Graham Phillips, Ike Barinholtz, Jimmy Bellinger, John Cena, June Diane Raphael, Kathryn Newton, Leslie Mann, Miles Robbins

    

Genre: Komedia

Kesto: 1h 42min.

Ikäraja: 12
       

Marvelin moottoriturpa-palkkasoturi on palannut! Suurempana, parempana – ja toisinaan myös housuttomampana – kuin koskaan. Tällä kertaa vastassa on murhanhimoinen supersotilas, ja Deadpoolin on keskitettävä ajatuksensa ystävyyteen, perheeseen ja sankaruuden syvimpään olemukseen. Samaan hengenvetoon on tietysti piestävä kaikki poikkiteloin asettuvat, sillä joskus oikeudenmukaisuuden toteutuminen vaatii kyseenalaisten keinojen käyttämistä.

   

Ohjaus: David Leitch

Pääosissa: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin

   

Genre: Toiminta, seikkailu, komedia

Kesto: 2h

        

           

MENNEET NÄYTÖKSET