Tuiskulassa on nyt myös 87-paikkainen mukavin istuimin ja korkeatasoisin äänen- ja kuvantoistolaittein varustettu elokuvateatteri. Ilmoitamme nettisivujemme lisäksi tulevat näytökset sosiaalisessa mediassa. Lippu elokuviin maksaa 5-12€ ja lippuja saa ostettua ennakkoon joka päivä paikan päältä sekä niitä voi varata nimellä aukioloaikoinamme puhelinnumerostamme 044 971 0660  soittamalla tai tekstiviestillä (aukioloaikojen ulkopuolella tekstiviestillä). Lippujen varauksessa riittää, että ilmoitat nimesi, montako lippua haluat varata ja mihin näytökseen. Mikäli varattuja lippuja ei ole lunastettu puoli tuntia ennen näytöksen alkua, ne vapautuvat uudelleen myyntiin. Ennakkoon ostettu tai varattu lippu käy ainoastaan varatun päivän näytökseen  (esim. jos ostat lipun tiistaille, et voi käyttää sitä torstaina)!

     

Täytämme katsomon paikat tulojärjestyksessä, joten jos lippuja menee ennakkoon paljon, niitä ei istumapaikkojen rajallisuudesta johtuen ole enää ovella myytävänä. Lipputilanteen saa tietää soittamalla tai laittamalla viestiä meille, mutta varmistat paikan näytökseen parhaiten ostamalla tai varaamalla lipun etukäteen. Liput maksetaan grillin tiskillä ja elokuviin kulku tapahtuu myös tätä kautta.  Ovet elokuvasaliin aukaistaan vähintään puoli tuntia ennen näytöksen alkua. Näytöksien aikana on väliaika. Elokuvien aikana myytävänä popcornia ym. elokuvaherkkuja, ruokaa ja virvokkeita sekä lisäksi A-oikeudet.

    

TULEVAT NÄYTÖKSET

   

Tietoa tulevista näytöksistä tulossa pian!     

      

   

MENNEET NÄYTÖKSET

            

            

    

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on Väinö Linnan klassikkoromaaniin perustuva kuvaus jalkaväkiosaston yli kolmivuotiseksi venyvästä sotatiestä Suomen jatkosodassa. Elokuva kertoo Rokan, Kariluodon, Koskelan, Hietasen ja heidän taistelutovereidensa tarinan – miten toveruus, huumori ja halu jäädä henkiin yhdistävät miehiä matkalla sinne ja takaisin. Sota mullistaa niin yksittäisen sotilaan kuin kotirintamalle jääneidenkin elämän ja jättää jälkensä koko kansakuntaan. 

    

Tuntematon sotilas -elokuvan pääosia näyttelevät Eero Aho (Rokka), Johannes Holopainen (Kariluoto), Jussi Vatanen (Koskela) ja Aku Hirviniemi (Hietanen). Muissa rooleissa nähdään lukuisia sekä entuudestaan tuttuja että suurelle yleisölle uusia nimiä, esimerkiksi Hannes SuominenJuho MilonoffSamuli VauramoMatti RistinenPaula VesalaArttu KapulainenJoonas SaartamoAndrei AlénMarketta Tikkanen ja Diana Pozharskaya. Elokuvan käsikirjoitus (Louhimies ja Jari Olavi Rantala) pohjautuu Väinö Linnan Tuntemattomaan sotilaaseen.

   

Ohjaus: Aku Louhimies

    

Pääosissa: Eero Aho, Johannes Holopainen, Jussi Vatanen, Aku Hirviniemi, Hannes Suominen, Juho Milonoff, Samuli Vauramo, Matti Ristinen, Paula Vesala, Arttu Kapulainen, Joonas Saartamo, Andrei Alén, Marketta Tikkanen, Diana Pozharskaya, Jarkko Lahti, Severi Saarinen, Eino Heiskanen, Max Ovaska, Kimi Vilkkula, Akseli Kouki, Eemeli Louhimies, Elias Gould, Hemmo Karja, Annika Stenvall

    

Kesto: 180 min. (+väliaika)
Ikäraja: 16

    

    

    
1. Nuku silloin kun pystyt... 2. Kyllä se kohta helpottaa... 3. Röyhtäytä, röyhtäytä, röyhtäytä...

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”

    
Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

      

Ohjaus: Marja Pyykkö

   

Käsikirjoitus: Marko Leino (perustuu Eve Hietamiehen romaaniin)

    

Näyttelijät: 
Antti Pasanen – Petteri Summanen
Enni – Marja Salo
Pia – Ria Kataja
Anna Reponen – Marjaana Maijala
Ilkka Reponen – Niko Saarela
Antero – Juha Muje
Janne – Santeri Helinheimo Mäntylä
Nelli – Anna-Maija Tuokko
Pihlaja – Pihla Viitala
Ulla – Ulla Tapaninen
Vihanta – Hannele Lauri

    

Muissa rooleissa nähdään maineikas näyttelijäkaarti, kuten Lauri Tilkanen, Jaana Saarinen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola, Ona Kamu ja Ada Kukkonen.

    

Tuottaja: Markus Selin, Jukka Helle

Kesto: 86 min (+väliaika)

Ikäraja: S

    

     

    

Alkaa Euroopan halki kulkevana ylellisenä junamatkana, muuttuu nopeasti yhdeksi tyylikkäimmistä, jännittävimmistä ja henkeäsalpaavimmista mysteereistä. Menestyskirjailija Agatha Christien romaaniin perustuvassa IDÄN PIKAJUNAN ARVOITUS -elokuvassa kolmetoista toisilleen tuntematonta matkustajaa jäävät loukkuun junaan, jossa kaikki ovat epäiltyjä. Yhden miehen on taisteltava aikaa vastaan ratkaistakseen mysteerin ennen kuin murhaaja iskee uudestaan.

     

Ohjaus: Kenneth Branagh

  

Käsikirjoitus: Michael Green (perustuu Agatha Christien romaaniin)

   

Näyttelijät: Josh Gad, Johnny Depp, Penélope Cruz, Daisy Ridley, Michelle Pfeiffer, Willem Dafoe, Judy Dench

    

Genre: Rikosdraama, Mysteeri

   

Ikäraja: 12

   

Kesto: 114 min (+väliaika)

       

     

    

Supermanin epäitsekkään teon siivittämänä Bruce Wayne, joka on saanut takaisin uskonsa ihmiskuntaan, värvää avukseen uuden liittolaisensa Diana Princen heidän kohdatessaan entistäkin vaarallisemman vihollisen. Yhdessä Batman ja Wonder Woman kokoavat pikavauhdilla supersankariryhmän, joka käy taisteluun uutta uhkaa vastaan. Vaikka koossa on nyt ennennäkemätön nippu sankareita – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Kyborgi ja Flash – voi olla jo liian myöhäistä yrittää pelastaa maapallo katastrofaalisen hyökkäyksen kourista.

    

OHJAAJA:    Zack Snyder

   

PÄÄOSISSA:  Gal Gadot, Jason Momoa, Ben Affleck, Henry Cavill, Ezra Miller, Ray Fisher, Connie Nielsen, Robin Wright, Billy Crudup, Amber Heard, Amy Adams, Diane Lane, Willem Dafoe

     

GENRE: Toiminta, Seikkailu, Fantasia, Scifi

   

IKÄRAJA: 12

    

KESTO: 120 min (+väliaika)

   

    

   

FERDINAND on jättikokoinen härkä, joka on varustettu suurella sydämellä. Hän on iloinen otus, joka viihtyy niityllä suuren puun varjossa kukkia nuuhkien. Virheellisesti häntä luullaan vaaralliseksi hirviöksi, jolloin hänet napataan kiinni ja viedään pois kotoa. Ferdinand haluaa kovasti palata perheensä luo takaisin, joten hän lähtee seikkailuun kotia kohti omalaatuisen ystäväjoukkonsa kanssa. Ferdinand todistaa, ettei härkää voi tuomita pelkän ulkokuoren perusteella.

     
Ohjaus: Carlos Saldanha

     

Käsikirjoitus: Katie Dippold

    

Genre: Animaatio

    

Ikäraja: 7 (nuoremmat pääsevät vanhempien seurassa)

    

Kesto: 108 min (+väliaika)

      

   

   

Kaikki oikein on draamakomedia Eevistä, joka voittaa lotossa jättipotin. Eevi työskentelee kauneushoitolassa ja elää vaatimattomasti Helsingin laitamilla rokkarimiehensä Karin kanssa. Voiton jälkeen pariskunta sopii jatkavansa elämää toistaiseksi kuten ennenkin, kertomatta voitosta muille. Rahat kuitenkin polttelevat taskussa, mitä heidän on vaikea peitellä. Samalla käsitys itsestä ja parisuhteesta joutuu koetukselle. Kaikki tuntuvat suhtautuvan heihin omituisesti, vaikka he yrittävät viestittää olevansa samoja ihmisiä kuin ennenkin. Tuovatko miljoonat mukanaan onnea ensinkään?

    

Ohjaus: Lenka Hellstedt

  

Käsikirjoitus: Anna-Leena Härkösen romaanin pohjalta Jenny Dahlström ja Lenka Hellstedt

    

Näyttelijät: Antti Luusuaniemi, Elsa Saisio, Jenni Kokander, Malla Malmivaara, Pirjo Lonka, Lotta Lindroos, Ylermi Rajamaa, Kristiina Halttu, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Juha Muje, Sinikka Sokka, Aksa Korttila

   

Genre: Draamakomedia

    

Kesto: 86 min (+väliaika)

  

Ikäraja: S    

       

   

    

Vuoden 1995 jääkiekon maailmanmestaruusviikonloppuun sijoittuva 95-elokuva kertoo toisiinsa limittyvien tarinoiden kautta siitä, miksi Suomesta tuli maailmanmestari ja miten se vaikutti koko kansakuntaan. 95 on osa virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmistoa.

    

Ohjaus: Aleksi Mäkelä

       

Näyttelijät: Rauno Ahonen, Laura Birn, Hannu-Pekka Björkman, Samuli Edelmann, Jon-Jon Geitel, Karlo Haapiainen, Frida Hallgren, Riitta Havukainen, Thomas Hedengran, Topias Hirvelä, Joel Hirvonen, Valtteri Honka, Jens Hulten, Pekka Huotari, Jarkko Järvinen, Saara Kotkaniemi, Akseli Kouki, Katja Küttner, Mikko Laine, Kalle Lamberg, Esa Latva-Äijö, Timo Lavikainen, Mikko Leppilampi, Mikko Lindbom, Tommi Lipasti, Akseli Mattila, Outi Mäenpää, Samuli Niittymäki, Taneli Mäkelä, Mika Nuojua, Henri Nyqvist, Oskari Ojanen, Victor Paul, Ylermi Rajamaa, Sebastian Rejman, Ronny Roslöf, Roope Salminen, Saga Sarkola, Pekka Strang, Hannes Suominen, Lauri Talvio, Rasmus Tarkiainen, Lauri Tilkanen, Roman Tiinus, Kari-Pekka Toivonen, Kustaa Tuohimaa, Kimi Vilkkula, Jari Virman

   

Genre: Draama

    

Kesto: 107 min (+väliaika)

      

Ikäraja: 7