Jo vuonna 1925 alkunsa saanut, alunperin Nivalan Urheilijoiden toimitalona ollut Tuiskula sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Nivalan kaupungissa. Paikalla on legendaarinen maine jo vuosikymmenten ajalta niin asiakkaiden ja artistien, kuin keikkamyyjienkin keskuudessa. Monen nuoruusmuistoissa Tuiskula on se paikka, jossa opittiin tanssimaan, nähtiin artistisuosikit sekä solmittiin ihmissuhteita, joista monet ovat kestäneet nykyhetkeen saakka. Huvi-iltoina Tuiskulaan saapui väkeä koko eteläisen Oulun alueelta, niin busseilla, junilla kuin autoillakin. Vuonna 1984 alkoi massiivinen jälleenrakennusurakka entisen rakennuksen tuhouduttua lähes kokonaan tulipalossa ja nykyisen rakennuksen harjakaisia vietettiin keväällä 1985.  80-luku oli Tuiskulan kulta-aikaa, jolloin siellä esiintyivät mm. Metallica, Uriah Heep, Motörhead sekä kotimaisia kärkinimiä, kuten Eppu Normaali ja Juice Leskinen.

Syksyllä 2015 tapahtuneiden kauppojen myötä alkoi Tuiskulan uusi elämä. Tavoitteenamme on ollut rakentaa maakunnan paras ja monipuolisin viihdekeskus, joka tarjoaa asiakkaalle elämyksiä monella eri tavalla ja josta jokaiselle löytyisi joku oma juttu. Ennen tapahtumat olivat suunnattu pääsääntöisesti nuorisolle, mutta nykyajan mukaisesti suurimpana kohderyhmänä ovat aikuiset, alaikäisiä kuitenkaan täysin unohtamatta.

Pääsiäisenä 2016 avasimme ovet yleisölle. Suuren remontointi- ja muutostyöurakan jälkeen Tuiskulan 1600 -asiakaspaikkaiset tilat ovat jakaantuneet asiakkaiden käyttöön monella eri tavalla. Meillä on asiakaspaikkojen perusteella Pohjoismaiden suurin tasokas ja trendikäs yökerho, nykyaikainen sekä valomaailmaltaan ja äänentoistoltaan maailmanluokkaa oleva disco, suuri esiintyjäsali ja karaoke-pub, jonka yhteydessä on ruokaravintola. Lisää aktiviteetteja tarjoavat mm. torstaisin karaoketanssit, yökerhon Black Jack -pelipöytä, nyrkkeilypelikone ja lisäksi meillä voi pelata ilmakiekkoa sekä biljardia. Nykyaikaan päivitetyssä Tuiskulassa remontointi ja sisustus on tehty historiaa kunnioittaen ja menneen ajan henki näkyy esimerkiksi pubin puolella, jossa yhden seinän tapetti on painettu Tuiskulan vanhoja lehti-ilmoituksia käyttäen. 

TÄSTÄ LINKISTÄ pääsee katsomaan esittelyvideomme, joka on kuvattu kesäkuussa 2016.