Jo vuonna 1925 alkunsa saanut, alunperin Nivalan Urheilijoiden toimitalona ollut Tuiskula sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Nivalan kaupungissa. Paikalla on legendaarinen maine jo vuosikymmenten ajalta niin asiakkaiden ja artistien, kuin keikkamyyjienkin keskuudessa. Monen nuoruusmuistoissa Tuiskula on se paikka, jossa opittiin tanssimaan, nähtiin artistisuosikit sekä solmittiin ihmissuhteita, joista monet ovat kestäneet nykyhetkeen saakka. Huvi-iltoina Tuiskulaan saapui väkeä koko eteläisen Oulun alueelta, niin busseilla, junilla kuin autoillakin. Vuonna 1984 alkoi massiivinen jälleenrakennusurakka entisen, 1964 valmistuneen rakennuksen tuhouduttua lähes kokonaan tulipalossa ja nykyisen rakennuksen harjakaisia vietettiin keväällä 1985. 80-luku oli Tuiskulan kulta-aikaa, jolloin siellä esiintyivät mm. Metallica, Uriah Heep, Motörhead sekä kotimaisia kärkinimiä kuten Eppu Normaali ja Juice Leskinen. Nimekkäiden esiintyjien ja suurien kävijämäärien aikaa riitti 90-luvulle saakka, jolloin suosio alkoi hiipua ja 2000-luvulla toiminta oli enää satunnaista. Syksyllä 2015 tapahtuneiden kauppojen myötä alkoi Tuiskulan uusi elämä. Ennen tapahtumat olivat suunnattu pääsääntöisesti nuorisolle, mutta nykyajan mukaisesti suurimpana kohderyhmänä ovat aikuiset, alaikäisiä kuitenkaan täysin unohtamatta. Pääsiäisenä 2016 avasimme ovet yleisölle. Suuren remontointi- ja muutostyöurakan jälkeen Tuiskulan 2000 neliötä käsittävät tilat ovat jakaantuneet asiakkaiden käyttöön monella eri tavalla. 1600 asiakkaan asiakaspaikkamäärällä Tuiskula on sekä Suomen että koko Pohjoismaiden suurin yökerho.

   

Tasokkaassa ja trendikkäässä yökerhossamme alan ammattilaiset taikovat juomat laidasta laitaan. Discossa maan parhaimmistoon kuuluvat DJ:t soittavat asiakkaillemme musiikkia. He luovat elämyksiä nykyaikaisella äänentoisto- ja valomaailmallaan, joka vetää vertoja mille tahansa discolle Suomessa. Isossa esiintyjäsalissa vierailevat sekä kotimaiset että kansainväliset huippuartistit. Esiintyjävalikoimasta löytyy artisteja jokaiseen makuun rockista tanssimusiikkiin. Salissa myös 87-paikkainen mukavin istuimin ja korkeatasoisin äänen- ja kuvantoistolaittein varustettu elokuvateatteri. Karaoke-pub on idyllinen oma maailmansa karaoken ystäville, runsaasta lauluvalikoimastamme löydät varmasti omat suosikkisi. Perjantaisin ja lauantaisin paikalla myös ammattitaitoiset ja sanavalmiit JOY-karaokevetäjät, joiden paikalla ollessa lauluvalikoima on vieläkin runsaampi. Burger FOX tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset grilliantimet sekä herkullisia salaatteja. Terassimme on avoinna ympäri vuoden. Siellä voit ottaa aurinkoa kesäisin ja käydä vilvoittelemassa talvisin. Terassi toimii myös tupakointialueena. Koko talossa on A-oikeudet.

    

Lisää aktiviteetteja tarjoavat mm. torstaisin karaoketanssit, yökerhon Black Jack -pelipöytä, nyrkkeilypelikone ja lisäksi meillä voi pelata ilmakiekkoa sekä biljardia. Nykyaikaan päivitetyssä Tuiskulassa remontointi ja sisustus on tehty historiaa kunnioittaen ja menneen ajan henki näkyy esimerkiksi pubin puolella, jossa yhden seinän tapetti on painettu Tuiskulan vanhoja lehti-ilmoituksia käyttäen. Tavoitteenamme on ollut rakentaa maakunnan paras ja monipuolisin viihdekeskus, joka tarjoaa asiakkaalle elämyksiä monella eri tavalla ja josta jokaiselle löytyisi joku oma juttu.

    

Tervetuloa viihtymään Tuiskulaan, Suomen suurimpaan viihdekeskukseen!

    

TÄSTÄ LINKISTÄ pääsee katsomaan esittelyvideomme, joka on kuvattu kesäkuussa 2016.