2018 viikko 10

5.3.2018
kattis

     

Uusi viikko, uudet kujeet! Viikolla 10 Tuiskulassa katsellaan elokuvia sekä arkena että viikonloppuna, tietoa näytöksistä ja aikatauluista löytyy Elokuvat -osiosta. Perjantai-iltaa vietetään leffojen jälkeen discon ja karaoken merkeissä, alkuillasta myös Happy Hour! Lauantaina taas on luvassa hulvaton ja ennennäkemätön tai näkemisen arvoinen Bat & Ryyd -show!

   

    

     

Perjantaina 9.3. yökerhon ovet aukeavat klo 22. Sisäänpääsy 3€. Klo 22-23 saapuville asiakkaille Happy Hour -ranneke, jolla tarjouksia klo 24 saakka, lisää tietoa TÄÄLTÄ.    

        

      

     

Bat & Ryyd on suomalainen 1980-luvun lopulla toimintansa aloittanut, Kemijärveltä lähtöisin oleva elektronista huumori-, pop- ja rockmusiikkia esittävä duo. Duon tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Ehtaa tavaraa”, ”Lentävä puliukko” ja ”Fiilaten ja höyläten”. Alunperin duo tuli tunnetuksi Lapin Radiossa esitetyistä hupailuohjelmista. He myivät ensimmäisellä omakustanteena julkaistulla Ehtaa tavaraa -levyllään platinaa.
    
Suomen rumin, mutta suosituin kaksikko on edelleen tien päällä. Parivaljakko kotiutui pitkältä matkaltaan "ryydimaasta" takaisin Koto-Suomen ihanaan olotilaan. Joten keikkaa pukkaa !!!! Kaksikon kuuluisa ravintola-show, jos mahdollista on vielä entistäkin ehtoisempi. Noin tunnin mittainen hulvaton ja ennennäkemätön tai näkemisenarvoinen show pitää sisällään uutta ja vanhaa Bat & Ryyd-musiikkia, kötinää, kilpailuja ja hurttia huumoria. Joten on odotettavissa erittäin ILMIÖMÄINEN Bat & Ryyd-spektaakkeli.
   
    
https://www.facebook.com/batjaryyd
    
   
   
Lauantaina 10.3. ovet aukeavat klo 22:00. Liput ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

   

    

    

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!