2018 viikko 11

12.3.2018
kattis

     

Uusi viikko alussa ja uusi viikonloppu tulossa! Perjantai-iltana väkeä tanssittaa iskelmäkansan suosikki Finlanders ja lauantai-iltapäivänä Sounds 2018 -aluetapahtumassa lavalla nähdään peräti kahdeksan lähialueiden nuorten bändiä ennen discoiltaa!

        

       

          

Finlanders on iskelmäkansan suosikki jo yli kolmenkymmenen vuoden takaa! Tämä kuusimiehinen yhtye soittaa yleisölle iskelmä- ja tanssimusiikkia pitkän ja monivaiheisen uransa varrelta. Finkut ovat musiikin rautaisia ammattilaisia, jotka soittavat suurella sydämellä ja ovat ajan hermolla biisivalinnoissaan. Yhtye on saanut tunnustusta niin tanssijärjestäjiltä kuin tanssipaikoiltakin ja on lisäksi voittanut Pro Iskelmä -palkinnon vuonna 2014. Yhtyeen muodostavat Jussi Lammela, Lasse Paasikko, Aarne Hartelin, Kari Lehtomäki, Timo Pelander ja Pasi Ketola. 
   
   
http://www.finlanders.fi
   
   
   
Perjantaina 16.3. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa n. klo 20:30. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

       

     

      

SOUNDS on valtakunnallinen musiikkikatselmus, jossa nuoret pääsevät esiintymään, seuraamaan toisten ryhmien esityksiä ja oppimaan työpajoissa. Tapahtumakokonaisuuteen kuuluu alueelliset katselmukset, joista valitaan edustajat valtakunnalliseen tapahtumaan. "Nuori Kulttuurin Sounds tuo tärkeällä tavalla yhteen erilaiset musiikit, tyylit ja ihmiset. Sen vahvuutena on juuri kohtaamisten ja vuoropuhelun mahdollistaminen monilla eri tasoilla niin esityksissä, ammattilaisraatien palautteissa, työpajoissa kuin oheisohjelmassakin. Päätapahtumaan Mikkeliin saapuu musiikista kiinnostuneita lapsia ja nuoria kaikkialta Suomesta, mikä luo hienon pohjan moniäänisen ja yhteisöllisen tapahtuman rakentamiselle."
     
Nivalan ja lähikuntien aluetapahtuma järjestetään Nivalan elävän musiikin yhdistyksen Nelemun, Nivalan kaupungin kulttuuripalveluiden ja Tuiskulan yhteistyönä lauantaina 17.3. alkaen klo 16:00 Tuiskulassa.
Tapahtumaan ei ole pääsymaksua ja se on sallittu kaiken ikäisille.

               

Tapahtumassa nähdään seuraavat bändit:

Burn Out (Haapajärvi)
Cunts (Nivala)
Fitta på födelsdagen (Nivala)
Face the Legacy (Haapajärvi/Jyväskylä)
Valumakohta (Nivala)
Reaper (Oulainen)
NNAA (Nivala)
Wagtails (Ylivieska)

      

Tapahtuman ammattilaisraadissa tuomareina toimivat:

Samuli Parkkinen (Lutakon veteraani) 

Jasso Perälä (Agonizer, kitaristi) 

Sanna Pirttisalo (musiikin opettaja, laulaja)

Jukka Hänninen (Kokkolan kaupunginteatteri, lyömäsoitinopettaja, Winterborn)

       

     

    

17.3. klo 22 aukeavat yökerhon ovet ja lauantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä, sisäänpääsy palvelurahan hinnalla, eli 3€. Alkuillasta on Happy Hour, josta voi lukea lisää TÄSTÄ. K18.

    

    

     

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!