2018 viikko 9

26.2.2018
kattis

    

Vaikka kelit on kylmät kuin Siperiassa, niin kyllä se kevät alkaa pikkuhiljaa lähestyä... Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna on onneksi lämpöä luvassa menon ja meiningin muodossa! Perjantain tansseissa väkeä viihdyttää Heikki Koskelo Taivaankaari -orkesterin kanssa ja lauantaina on luvassa varsinainen Turku-Nivala-Tampere -rokkitappelu, kun Suamenlejjona, Suomen TeXas ja Yhteiskunnan Mutantit pääsevät lauteille! 

     

       

      

Vuoden 2011 tangoprinssi Heikki Koskelo on monipuolinen iskelmälaulaja ja solisti Taivaankaari -yhtyeessä. Hän on osallistunut moniin laulukilpailuihin ja pärjännyt niissä loistavasti. Koskelo voitti vuonna 2010 Iskelmä SM -kilpailun ja lisäksi hänen saavutuksiinsa kuuluvat Olavi Virta -laulukisan toinen sija ja Tähtiartisti -kilpailun kolmas sija.
     
Taivaankaari -orkesteri on
Kitara ja laulu: Jouni Järvelä
Koskettimet ja laulu: Mikko Koivu
Basso ja laulu: Eki Anttila
Rummut: Petri Honkonen
    
    
http://www.heikkikoskelo.fi

    
https://fi-fi.facebook.com/pg/kelmeakuu
    
     
     
Perjantaina 2.3. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa n. klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

    

    

   

        

Suamenlejjona on Turkulainen yhtye, jonka musiikkia voisi kuvailla yhdistelmäksi heviä, punkkia ja perinteistä rockia. Sanoitukset liittyvät pitkälti suomalaisia kiinnostaviin aiheisiin, kuten oluen-, ja viinanjuontiin, jääkiekkoon ja tietenkin seksiin. Helpoiten kuvan bändin ulosannista saa musiikkivideoista. Yhtyeellä on hyvä ja vakaa fanikunta ja tähän mennessä keikat ovat olleet tupaten täynnä jengiä ja meno on ollut loistavaa. Keikkakokemusta löytyy myös mm. Nummirock-festivaalilta kesältä 2015 ja 2017. 
   
   
http://www.suamenlejjona.fi
https://www.facebook.com/Suamenlejjona
https://www.youtube.com/c/Suamenlejjona
     


      
Talikot ilmaan ja pitäkää stetsoneista kiinni, Suomen TeXas on täällä! Post-pula-aika-lenkkimakkarapunkkia soittava, kaikesta vaikuttavasta vaikutteita ottava bändi tekee mitä mieli tekkee, peltotöiden ja potunkeiton ohella ja johdattelee kuulijat Siperian kautta Minnesotaan. Syksyllä 2017 "Murhaava Joukkoitsetyydytys" -nimeä kantava esikoisalbumi näki päivänvalon ja se on saatavilla mm. kaikista hyvinvarustelluista Tiimareista, Anttiloista sekä Spotifystä. Lukuisia videoita säännöllisen epäsäännöllisesti suoltavalla bändillä on tulevaisuudessa suunnitteilla täyspitkä Suomen TeXas VHS. Viimeisimpänä TeXasin pojilla on ollut ohjelmassa Tuiskulan Paskasta Joulua -konsertti kera Suomen TeXasin joulukalenterin sekä juuri päivänvalon saava "Killingin Metro" -EP ja tämän EP:n luomisprosessista kertova dokumentti. Keikat ovat aina spektaakkelimaisia ja yllätyksiä täynnä, tälläkään kertaa kukaan jää tuskin kylmäksi!
   
   
https://fi-fi.facebook.com/pg/suomentexas
https://www.youtube.com/channel/UCXGvyq74LINzdqpW7R0Azpw
    


    
Yhteiskunnan Mutantit on vaihtoehtoisella ja energisellä punk-asenteella rokkaava porukka, jolla on sanottavaa ja persoonat sanoman ulostamiseen. Tampereelta kotoisin oleva, vuonna 2014 perustettu bändi soittaa omaleimaista, valtavirrasta poikkeavaa vaihtoehtoista rokkia, josta löytyy sävyjä aina punkista progeen. Ahkerasti keikkailevan yhtyeen ensimmäinen julkaistu kappale ”Äpärät” ilmestyi musiikkivideona lokakuussa 2014. Helmikuussa 2015 ilmestyivät kappaleet ”Kova luu” ja ”h.o.e.” , joita seurasi yhtyeen omaa nimeään kantavan omakustannealbumi. Esikois-EP Neliöksi pakotettu julkaistiin marraskuussa 2016 ja ensimmäinen pitkäsoitto Tuote julkaistiin 29. syyskuuta 2017.
    
    
https://www.facebook.com/pg/YhteiskunnanMutantit
https://www.youtube.com/channel/UC6q1nQ8XKv6BwlOJWBgzYMg

      
       
      

Soittoaikataulut:
23:00 Yhteiskunnan Mutantit
23:45 Suomen TeXas
00:30 Suamenlejjona

          

   
Lauantaina 3.3. ovet aukeavat klo 22:00. Liput ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

   

    

   

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!