Kapinaviikon päätös

10.7.2017
kattis

    

Kapinaviikon päätöstä vietetään myös Tuiskulassa! Perjantaina lavalla nähdään The Miracle: A Night With Queen, huikea musiikkispektaakkeli kunnianosoituksena edesmenneelle Freddie Mercurylle ja Queen -yhtyeelle. Lauantaina Tuiskulassa rokataan kahden kovan bändin voimin, kun lavan valtaavat Nicole ja Doom Unit.

   

    

    

Suomalaisen rokin supertekijä ja monitaituri, laulaja Kimmo Blom on sisästänyt suuren sankarinsa kappaleet sekä maneerit ja esittänyt legendaarista Freddie Mercurya musiikkiteatterin lavalla yli 200 kertaa. Nyt Kimmo ja Suomen pitkäaikaisimman Queen -coverbändin (One Vision) jäsenet ovat yhdistäneet voimansa. Saammeko esitellä ”The Miracle – A Night With Queen”!
    
Nämä kaksi saman intohimon jakaavaa tahoa löysivät vuonna 2015 toisensa, yhdistivät voimansa ja alkoivat luomaantaianomaista musiikkimatkaa Queenin maailmaan.
      
”The Miracle – A Night With Queen” on show jonka aikana kuullaan Queenin merkittävimpiä hittejä, tainomaisia balladeja sekä albumien kätköistä löytyviä helmiä. Kaikki Queenin upea musiikki soitetaan siten kuten Queen sen itse aikanaan konserteissaan teki: tuhdisti, rokkivaihteella ja isolla sydämellä.
     
Show on koottu teemoittain ja järjestetty osittain kronologisesti. Koko paketti tarjoillaan visuaalisena elämyksenä yhdistettynä Freddie Mercuryn elämäntarinasta tuttuihin elementteihin.
    
     
Kimmo Blom - laulu (Freddie Mercury)
Leo Kaukomies - kitara
Tuomas Heikkinen - kitara
Timo Pudas - koskettimet
Heikki Venhola - basso
Eero Kaukomies - rummut, laulu
Mariella Pudas - laulu

   
      
Nyt nämä tahot ovat yhdistäneet voimansa täysin uudenlaisen Queen-spektaakkelin taakse. Kansainväliset mitat täyttävä, täysin suomalaisin voimin tehty Queen – show on esitettävissä konserttisalien lisäksi myös erilaisissa yritys- ym. tilaisuuksissa. ”The Miracle” esiintyy myös yökerho- ja klubiversiona, jolloin painopiste on vahvasti perinteisen keikan kaltainen.
     
     
www.facebook.com/themiracleanightwithqueen 
www.queentribuutti.fi
     
      
Perjantaina 14.7. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

     

      

    

     
Vuonna 1997 perustettu Nicole on yksi harvoista suomen kielellä esiintyvistä alternative metal -yhtyeistä. Tänä vuonna 20-vuotisjuhlaansa viettävä bändi on julkaissut viisi albumia ja kuudes on työn alla. Matkan varrella yhtye on osoittanut pystyvänsä nostamaan rimaa kerta toisensa jälkeen ja myös ylittämään sen. Kun muut samoihin aikoihin aloittaneet vaihtoehtometallin kotimaiset kilpakumppanit ovat pudonneet pelistä pois, Nicole on hionut ilmaisunsa yhä tylymmäksi sekä raskaammaksi. Bändillä on musiikissaan yhteinen visio sekä taito toteuttaa se.
   

   
http://www.nicoleband.com/
   
   

     
Vuonna 2009 Radio Rockin Starba-kilpailusta ponnistanut, kolme albumia, 10 radiosingleä ja neljä musiikkivideota julkaisseen sekä runsaasti keikkoja tehnyt Doom Unit on palannut muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen keikkalavoille ja uudesta musiikistakin on päästy nauttimaan. Iskevistä jyräriffeistä tunnettu Doom Unit on niittänyt mainetta vahvana liveaktina, joka ottaa lavat haltuun isännän elkein ja tarjoilee takuuvarmat hard rock -sopat, jotka maistuvat laajalle yleisölle.
    

    
http://www.doomunit.com/
   
    
    
Lauantaina 15.7. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

   

    

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!