Tulossa viikolla 37

25.8.2017
kattis

       

Mukavaa alkuviikkoa! Viikonloppu lähestyy ja perjantaina elämä on Leiffii, eli tansseissa väkeä viihdyttämässä Leif Lindeman kera Avec -orkesterin. Lauantaina lavalla rokkaa Irina!

      

    

      

Leif Lindeman on suomalainen iskelmälaulaja, kaksinkertainen tangoprinssi ja nuoruusvuosinaan hän voitti myös Tenavatähti -kilpailun. Lisäksi hän säveltää ja sovittaa musiikkia. Komeaäänisen Lindemanin ohjelmistoon kuuluvat monipuoliset tanssi- ja iskelmäkappaleet ja hänen säestäjänään toimii Avec -orkesteri. 
    
   
http://www.leiflindeman.com/
   

   
    
Perjantaina 15.9. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa n. klo 20:30. Liput ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

     

    

     

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana yli 700 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa.
    
Irina nähtiin viimeisimmällä Vain elämää –kaudella, joka kuvattiin tammikuussa 2017 Espanjassa. Tammikuussa Irinalta ilmestyi uusi single ”Kaaoksen keskellä”, joka löytyy myöhemmin keväällä ilmestyneeltä albumilta. Samalta levyltä on kuultu jo kappaleet ”En olekaan valmis” ja ”Parane parane”.
   
Seitsemännellä studioalbumilla kuullaan vahvoja pop-biisejä, jotka ovat tiukasti kiinni tässä ajassa ja omaavat Irinalle omaleimaisen poljennon, unohtamatta pysäyttäviä balladeja.
   
    
http://www.facebook.com/irinansivut
   

   
   
Lauantaina 16.9. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

    

    

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!