Uutiset

    

Nyt saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi. Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Mikäli haluat tietoa useammin, antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita tulee päivittäin tai lähes päivittäin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin.

Voit liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan myös TÄSTÄ LINKISTÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

2018 viikko 17

23.4.2018
kattis

     Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulassa katsellaan leffoja ja viikonlopun koittaessa discoillaan, lauletaan karaokea ja SEOPETRIII -tour rantautuu Nivalaan, eli heitetään hyvästit selvälle päivälle ja... Lue lisää »

2018 viikko 16

9.4.2018
kattis

      Jännitystä, draamaa, kauhua, toimintaa, seikkailua, sci-fiä, komediaa, markkinoita ja musiikkia... Muun muassa näistä asioista on Tuiskulan viikko 16 tehty. Elokuvia nähdään siis monesta eri genrestä arkena ja... Lue lisää »

2018 viikko 15

5.4.2018
kattis

      Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla on ohjelmassa jännittäviä elokuvia. Viikonloppuna perjantai-illan tanssinautinnosta vastaa Kyösti Mäkimattila Varjokuva -yhtyeen kanssa ja... Lue lisää »

2018 viikko 14

28.3.2018
kattis

        Pääsiäinen on nyt vietetty ja uutta viikonloppua kohti mennään. Perjantaina tansseissa väkeä viihdyttää upeaääninen Teemu Roivainen Energia -orkesterin kanssa ja lauantaina rokataan kahden bändin voimin, kun... Lue lisää »

Pääsiäisviikon ohjelmaa

23.3.2018
kattis

       Kevät lähestyy kovaa vauhtia, vaikka lumen määrästä ei sitä välttämättä uskoisi... Nyt ollaan kuitenkin ehditty jo viikkoon 13 saakka ja aurinkoisten kevätpäivien lisäksi Tuiskulassa tapahtuu koko... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 24 Seuraava »