Tuiskulaan on tarjolla paljon enemmän esiintyjiä, kuin mitä meille mahtuu soittamaan. Tässä infoa, jos keikka Tuiskulassa kiinnostaa:

    

  • Keikkapäivät Tuiskulassa ovat viikonloppuisin, toki poikkeuksia voi tulla esim. juhlapyhien aikoihin. Perjantait ovat pääsääntöisesti varattuna perinteisille tansseille ja lauantait keikkailloille. Kesäaikaan keikkatoiminta ei ole jokaviikonloppuista.
  • Yleensä kalenterissamme olevat keikat on sovittu noin 4-6 kuukautta etukäteen, joskus pidemmällekin, joten heti paikalla kalenterista ei löydy välttämättä tilaa. Toki välissä saattaa olla vapaa sauma tai joku keikka voi myös peruuntua.
  • Lämppäyskeikat eivät ole täysin meidän päätettävissämme oleva asia, siihen vaikuttaa pääesiintyjän aikataulut, tekniikka ym. Näistä ja muista seikoista riippuen lämppäysmahdollisuuksien selvittely voi kestää viikkkoja. Lämppäyksistä emme yleensä maksa erillistä korvausta, mutta aina voidaan neuvotella.
  • Oma tekniikka on tervetullutta, mutta ei pakollista. Kauttamme keikoille hoituu tarvittaessa pätevät ammattilaiset ja laitteistot niin ääniin kuin valoihin.

     

Myös bändit vailla keikkamyyjää ovat tervetulleita keikalle Tuiskulaan. Esittäytykää sähköpostiviestillä tällä tavalla:

1) Mikä bändi / artisti?

2) Lyhyt luonnehdinta (pari riviä riittää, kunhan olennaisin tieto välittyy).

3) Ehdottakaa mielellään sopivaa ajankohtaa tai vaikka parin bändin kimppaa.

4) Linkatkaa viestiin mukaan sosiaalisen median sivut / kotisivut, joista voimme lukea lisää tietoa ja lisäksi Spotify / YouTube / SoundCloud-linkki tai vastaava, mistä musiikkia voi kuunnella. Jos teillä ei ole sellaisia, tehkää ne ensin.

       

Jos meistä ei kuulu mitään, laittakaa toki uusi maili jonkun ajan kuluttua, mutta ei heti seuraavana päivänä. Yhteydenottoja on todella runsaasti, ja siksi valitettavasti jokaiseen viestiin ei ole mahdollista vastata. Jokainen sähköposti kyllä luetaan!

        

Tarkempi talon kaluston erittely ja venue info löytyy Tekniikka -osiosta. 

           

     

   
Keikalle / Bookings:
katja@nightclubfox.fi

      

Tekniikka / Technical:
ahti@ticotico.fi
ami.salmela@laaksojenlaatupinta.fi