Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa viikolla 50

10.12.2018
kattis

         Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia ja perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä. Neon 2:n kesän paluukeikat saivat niin mahtavan vastaanoton, että bändi... Lue lisää »

Tulossa viikolla 49

3.12.2018
kattis

        Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia. Perjantaina päivällä joulumarkkinat ja iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä. Lauantaina Etelä-Karjalasta kajahtaa... Lue lisää »

TIEDOTE: VILLE VALO & AGENTS -YHTYEEN KIERTUE ALKAA MAALISKUUSSA 2019 - TUISKULA PERJANTAINA 15.3.2019

30.11.2018
kattis

      VILLE VALO & AGENTS -YHTYEEN KIERTUE ALKAA MAALISKUUSSA 2019 Yhtyeen ensimmäinen esiintyminen nähdään Emma Gaalassa 2.2.2019        Odotettu  Rauli ”Badding”... Lue lisää »

Tulossa viikolla 48

26.11.2018
kattis

      Kuukauden viimeistä viikkoa viedään! Tällä viikolla ohjelmassa on elokuvia, marraskuun päättää perjantaina komeasti Amorphis, jolle lauteet lämmittelee Wheel ja lauantaina joulukuun polkaisee käyntiin Kake... Lue lisää »

Tulossa viikolla 47

19.11.2018
kattis

    Mukavaa alkanutta pakkasviikkoa! Ensi viikonloppuna perjantaina syksyn tanssikauden päätöstansseissa väkeä viihdyttää hurmaava Hurma ja lauantaita vietetään discon ja karaoken merkeissä. Uudet leffat saapuvat... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 29 Seuraava »