Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa viikolla 21

17.5.2019
kattis

     Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantaina disco ja karaoke ja lauantaina lavalla nähdään suomalaisten tunteiden tulkki ja lukuisista hittibiiseistään tunnettu Arttu... Lue lisää »

Tulossa viikolla 20

13.5.2019
kattis

         Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantaina kevätkauden päätöstansseissa väkeä viihdyttävät A. Aalto sekä Ilkka Hakala & Sonetti ja... Lue lisää »

Tulossa viikolla 19

6.5.2019
kattis

      Mukavaa alkanutta viikkoa! Ensi viikonloppuna perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantai-iltana Tuiskulassa raikaa metalli ja ISOSTI! Lavalla nähdään todella spesiaali artistikattaus:... Lue lisää »

Tulossa viikolla 18

29.4.2019
kattis

      Mukavaa alkanutta kevätviikkoa! Vappuaattona Tuiskula on auki normaalein aukioloajoin klo 11-22, mutta Tuiskulan jengiä voi tulla moikkaamaan Oulaisten jäähallille Hewiä Wappua -tapahtumaan, jossa vastaamme... Lue lisää »

Tulossa viikolla 17

23.4.2019
kattis

       Kevät on jo niin pitkällä, että pääsiäisen pyhät jäivät taakse ja toukokuu lähestyy kovaa kyytiä. Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna perjantain ohjelmassa on elokuvia, joiden jälkeen ilta jatkuu... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 33 Seuraava »