Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa viikolla 24

10.6.2019
kattis

          Mukavaa kesäviikon alkua! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantaina Disco & Karaoke ja lauantaina laulaja-rumpali-musiikintekijä-LEGENDA, Tuiskulassakin useaan kertaan... Lue lisää »

Tulossa viikolla 22

27.5.2019
kattis

     Kesä on jo melkein täällä! Perjantaina kesän kuumimmat Vaahtobileet valtaavat Tuiskulan menojen ollessa alkuillasta nuorisolle ja puolestayöstä eteenpäin aikuisille! Valmistujaisjuhlien jatkoilla mennään... Lue lisää »

Tulossa viikolla 21

17.5.2019
kattis

     Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantaina disco ja karaoke ja lauantaina lavalla nähdään suomalaisten tunteiden tulkki ja lukuisista hittibiiseistään tunnettu Arttu... Lue lisää »

Tulossa viikolla 20

13.5.2019
kattis

         Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantaina kevätkauden päätöstansseissa väkeä viihdyttävät A. Aalto sekä Ilkka Hakala & Sonetti ja... Lue lisää »

Tulossa viikolla 19

6.5.2019
kattis

      Mukavaa alkanutta viikkoa! Ensi viikonloppuna perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantai-iltana Tuiskulassa raikaa metalli ja ISOSTI! Lavalla nähdään todella spesiaali artistikattaus:... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 34 Seuraava »