Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen.Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin. Voit myös halutessasi liittyä Tuiskulan WhatsApp -tiedoteryhmään TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

   

    

Tulossa viikolla 47

18.11.2019
kattis

     Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina on luvassa Amerikan meininkiä, kun lavalla nähdään teksasilaisen... Lue lisää »

Tulossa viikolla 46

11.11.2019
kattis

         Uusi viikko ja uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa pyörii Doctor Sleep ja Perhe Addams, perjantaina tanssitaan Tomi Markkolan & Fernetin tahdittamina ja lauantaina rokataan, kun... Lue lisää »

Tulossa viikolla 45

4.11.2019
kattis

          Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla ohjelmassa on elokuvia, perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina Tuiskulan lavan valtaa lukuisista bilehiteistään tunnettu... Lue lisää »

TIEDOTE: SONATA ARTICALLE LISÄÄ KEIKKOJA SUOMEEN ALKUVUODESTA 2020

30.10.2019
kattis

            TIEDOTE: SONATA ARTICALLE LISÄÄ KEIKKOJA SUOMEEN ALKUVUODESTA - TUISKULASSA YHTYE NÄHDÄÄN LAUANTAINA 25.1.2020 ARIONIN JA TEMPLE BALLSIN... Lue lisää »

Tulossa viikolla 44

28.10.2019
kattis

       Marraskuu lähestyy ja sen polkaisee käyntiin Kaihon tähdittämät perjantaitanssit! Lauantaina puolestaan on luvassa karmaisevan hauskaa menoa Halloween-bileiden... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 38 Seuraava »