Uutiset

    

Nyt saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi. Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Mikäli haluat tietoa useammin, antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita tulee päivittäin tai lähes päivittäin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin.

Voit liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan myös TÄSTÄ LINKISTÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

2018 viikko 23

4.6.2018
kattis

      RÄYH! Uusi viikko ja uudet kujeet! Viikolla 23 Tuiskulassa ratkotaan mysteerejä Mestarietsivä Sherlock Gnomesin johdolla elokuvissa ja sekä perjantai- että lauantai-iltoja vietetään discon ja karaoken... Lue lisää »

2018 viikko 22

28.5.2018
kattis

     Aurinko paistaa ja kelit on ulkona makeimmillaan, mutta sehän kääntyykin jo kesäkuuksi tällä viikolla! Viikonloppuna juhlistetaan kesälomien alkua nuorison Summerstart -tapahtuman, discon ja karaoken sekä... Lue lisää »

2018 viikko 21

21.5.2018
kattis

           Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulassa katsellaan alkuviikosta elokuvia ja perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä! Lauantaina ensimmäistä... Lue lisää »

2018 viikko 20

14.5.2018
kattis

     Kesä lähestyy ja samalla lähestyy Happoradion Kesähommia -kiertue, jonka klubiosuus starttaa lauantaina Tuiskulassa! Sitä odotellessa katsellaan leffoja, keskiviikkona ensi-iltansa saa Deadpool 2 ja... Lue lisää »

2018 viikko 19

7.5.2018
kattis

      Uusi viikko ja uudet kujeet! Ensi viikonloppuna perjantaina Tuiskulassa nähdään lavan täydeltä nuorta osaamista, kun esiintymään saapuu Jyväskylästä kotoisin oleva hard rock -bändi Face The Legacy, jolle lauteita... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 25 Seuraava »