Uutiset

    

Nyt saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi. Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita tulee useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin.

Voit liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan myös TÄSTÄ LINKISTÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

Tulossa viikolla 39

10.9.2018
kattis

            Mukavaa alkanutta viikkoa! Syyskuun viimeisenä viikonloppuna Tuiskulan perjantaitansseissa väkeä viihdyttää Teemu Roivainen & Energia, lauantaina päivällä Tuiskula on mukana naisten messuilla... Lue lisää »

Tulossa viikolla 38

10.9.2018
kattis

         Syksyistä viikonalkua kaikille! Tällä viikolla Tuiskulassa perjantaina väkeä viihdyttää Tanssiorkesteri Kaiho ja lauantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä!    ... Lue lisää »

Tulossa viikolla 37

10.9.2018
kattis

     Mukavaa alkanutta syysviikkoa! Tällä viikolla perjantaina Tuiskulan tanssien kesätauko päättyy ja syksyn tanssikauden käyntiin polkaisee Pekkaniskan Pojat! Lauantaina upeaääninen laulajatähti Janna laittaa bileet... Lue lisää »

Tulossa viikolla 36

3.9.2018
kattis

        Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, viikonlopun vietto alkaa perjantaina discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina esiintymässä Suomen räppiviidakon uusi kuningas... Lue lisää »

Tulossa viikolla 35

27.8.2018
kattis

      Mukavaa alkanutta syysviikkoa! Elokuun viimeistä iltaa vietetään Tuiskulassa discon ja karaoken merkeissä ja syyskuun ensimmäisenä iltana Tuiskulan lavalla kajahtaa kotimaan metallikentältä, kun Katala lämmittelee... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 26 Seuraava »