Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen.Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin. Voit myös halutessasi liittyä Tuiskulan WhatsApp -tiedoteryhmään TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

   

    

Tulossa viikolla 38

16.9.2019
kattis

                             Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa pyörii Olen... Lue lisää »

Tulossa viikolla 37

9.9.2019
kattis

                       Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on leffoja eri genreistä arkena ja sunnuntaina... Lue lisää »

Tulossa viikolla 36

2.9.2019
kattis

      Nyt on viimeistään aika heittää hyvästit kesälle ja toivottaa syksy tervetulleeksi, sillä alkaneen syyskuun mukana lähtee käyntiin myös Tuiskulan tanssi- ja keikkasyksy! Perjantaina tansseissa väkeä... Lue lisää »

TIEDOTE: KASMIR JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA JA SUUNTAA MITTAVALLE ALBUMIKIERTUEELLE

23.8.2019

                    Kotimaisen musiikkikentän suosituimpiin artisteihin lukeutuva laulaja-lauluntekijä Kasmir julkaisee kuluvan syksyn... Lue lisää »

TIEDOTE: BEST TOUR EVER PART 1 JOULUKUUSSA

21.8.2019
kattis

   Grey Beard presents: BEST TOUR EVER PART 1 Lost Society, Shiraz Lane, Arion ja Wheel kiertävät Suomen klubeja joulun välipäivinä!            Veditpä sitten överit perinteisestä... Lue lisää »