Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen.Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin. Voit myös halutessasi liittyä Tuiskulan WhatsApp -tiedoteryhmään TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

   

    

Tulossa viikolla 45

4.11.2019
kattis

          Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla ohjelmassa on elokuvia, perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina Tuiskulan lavan valtaa lukuisista bilehiteistään tunnettu... Lue lisää »

TIEDOTE: SONATA ARTICALLE LISÄÄ KEIKKOJA SUOMEEN ALKUVUODESTA 2020

30.10.2019
kattis

            TIEDOTE: SONATA ARTICALLE LISÄÄ KEIKKOJA SUOMEEN ALKUVUODESTA - TUISKULASSA YHTYE NÄHDÄÄN LAUANTAINA 25.1.2020 ARIONIN JA TEMPLE BALLSIN... Lue lisää »

Tulossa viikolla 44

28.10.2019
kattis

       Marraskuu lähestyy ja sen polkaisee käyntiin Kaihon tähdittämät perjantaitanssit! Lauantaina puolestaan on luvassa karmaisevan hauskaa menoa Halloween-bileiden... Lue lisää »

Tulossa viikolla 43

21.10.2019
kattis

     Mukavaa alkanutta viikkoa! Lokakuun viimeisen viikonlopun perjantaina tansseissa väkeä viihdyttää Jarkko Honkanen & Taiga ja lauantaina on luvassa naisenergiaa lavan täydeltä, kun Mira Luoti yhtyeineen saapuu... Lue lisää »

Tulossa viikolla 42

14.10.2019
kattis

       Lauantaina 19.10. URIAH HEEP - suomalaisten hevi-fanien kestosuosikki vuodesta 1970 - nähdään Tuiskulassa kiertueen ainoalla Pohjois-Suomen keikalla! Yhtyeen lämmittelijänä toimii kotimainen rocktrio... Lue lisää »