Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen.Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin. Voit myös halutessasi liittyä Tuiskulan WhatsApp -tiedoteryhmään TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

   

    

Kapinaviikko jatkuu!

8.7.2019
kattis

       Kapinaviikon menot jatkuvat! Keskiviikkona Kapinatansseja tähdittävät monipuolisesta ohjelmistostaan tunnetut Kalle Jussila & Quattro! Torstaina huikeassa Stand Up & Music Show'ssa väkeä... Lue lisää »

Kapinaviikon ohjelmaa

1.7.2019
kattis

       Nivalan kotiseutuviikko eli tutummin Kapinaviikko on taas alkamassa! Kapinaviikolla Tuiskulan ohjelmassa on musiikkia eri genreistä, stand up -komiikkaa, koko kylän luokkakokousta sekä discoa ja karaokea... Lue lisää »

Tulossa viikolla 24

10.6.2019
kattis

          Mukavaa kesäviikon alkua! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantaina Disco & Karaoke ja lauantaina laulaja-rumpali-musiikintekijä-LEGENDA, Tuiskulassakin useaan kertaan... Lue lisää »

Tulossa viikolla 22

27.5.2019
kattis

     Kesä on jo melkein täällä! Perjantaina kesän kuumimmat Vaahtobileet valtaavat Tuiskulan menojen ollessa alkuillasta nuorisolle ja puolestayöstä eteenpäin aikuisille! Valmistujaisjuhlien jatkoilla mennään... Lue lisää »

Tulossa viikolla 21

17.5.2019
kattis

     Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantaina disco ja karaoke ja lauantaina lavalla nähdään suomalaisten tunteiden tulkki ja lukuisista hittibiiseistään tunnettu Arttu... Lue lisää »