Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa viikolla 2

7.1.2019
kattis

      Viikolla 2 Tuiskulan ohjelmistossa on elokuvia, tanssia ja rokkia! Perjantaina väkeä viihdyttämässä ensimmäistä kertaa Tuiskulassa esiintyvä, monipuolisesta tanssiohjelmistostaan tunnettu Henkka... Lue lisää »

Tulossa viikolla 1

2.1.2019
kattis

     Oikein hyvää alkanutta vuotta 2019! Tuiskulan kevään tanssikausi starttaa perjantaina ja väkeä viihdyttämään saapuvat Johanna Pakonen & Onnenkerjäläiset! Lauantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä... Lue lisää »

Tuiskulan joulunaika

14.12.2018
kattis

          Joulunaikaan Tuiskulassa tapahtuu monenlaista! Luvassa on elokuvia niin aikuisille kuin lapsille ja lapsenmielisille, discoa, karaokea, stand-upia, livemusiikkia jouluisissa ja ei niin jouluisissa... Lue lisää »

Tulossa viikolla 50

10.12.2018
kattis

         Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia ja perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä. Neon 2:n kesän paluukeikat saivat niin mahtavan vastaanoton, että bändi... Lue lisää »

Tulossa viikolla 49

3.12.2018
kattis

        Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia. Perjantaina päivällä joulumarkkinat ja iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä. Lauantaina Etelä-Karjalasta kajahtaa... Lue lisää »