Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa viikolla 46

12.11.2018
kattis

      Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa seuraavaa: leffoissa jatkaa The Grinch, viikonlopun avaa Tanssikoulu Wanhan Maestron tanssikurssi, jonka jälkeen perjantaitansseja... Lue lisää »

Tulossa viikolla 45

5.11.2018
kattis

             Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla katsellaan elokuvia arkena ja sunnuntaina. Perjantaitansseissa väkeä viihdyttävät Pekkaniskan Pojat ja isänpäivän aattona lauantaina rokataan... Lue lisää »

Tulossa viikolla 44

29.10.2018
kattis

     Mukavaa alkanutta viikkoa! Kellot on siirretty talviaikaan ja talvi lähteekin käyntiin rokaten sekä elokuvia katsellen! Perjantaina lavalla nähdään Mokoma ja lauantaina Neljä Ruusua!       ... Lue lisää »

Tulossa viikolla 43

22.10.2018
kattis

    Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulassa katsellaan elokuvia, perjantaitansseissa väkeä viihdyttää Kalle Jussila kera Quattro -orkesterin ja lauantaina rokataan kahden bändin voimin, kun lavalle nousevat... Lue lisää »

Tulossa viikolla 42

15.10.2018
kattis

        Uusi viikko edessä taas. Arkena ja sunnuntaina Tuiskulassa katsellaan leffoja, perjantaitansseissa väkeä viihdyttävät Charles Plogman & Rosette ja lauantaina lavalla nähdään... Lue lisää »