Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa viikolla 18

29.4.2019
kattis

      Mukavaa alkanutta kevätviikkoa! Vappuaattona Tuiskula on auki normaalein aukioloajoin klo 11-22, mutta Tuiskulan jengiä voi tulla moikkaamaan Oulaisten jäähallille Hewiä Wappua -tapahtumaan, jossa vastaamme... Lue lisää »

Tulossa viikolla 17

23.4.2019
kattis

       Kevät on jo niin pitkällä, että pääsiäisen pyhät jäivät taakse ja toukokuu lähestyy kovaa kyytiä. Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna perjantain ohjelmassa on elokuvia, joiden jälkeen ilta jatkuu... Lue lisää »

Pääsiäsiviikolla tapahtuu

15.4.2019
kattis

      Aurinkoista ja lämmintä kevätviikkoa! Pääsiäisviikolla poiketaan hieman normaaleista aukioloajoista, mutta silti Tuiskulassa ehtii tapahtua monenlaista. Arkena ohjelmassa on elokuvia, pitkäperjantain... Lue lisää »

TIEDOTE: HUIPPUSUOSITTU BRITTILEGENDA URIAH HEEP SUOMEN KIERTUEELLE ENSI LOKAKUUSSA!

15.4.2019
kattis

      TIIVISTAHTINEN SYYSRUNDI 9.10. – 20.10.2019, MELROSE MUKANA OSALLA KEIKOISTA! TUISKULASSA MOLEMMAT YHTYEET NÄHDÄÄN LAUANTAINA 19.10.2019!       ... Lue lisää »

Tulossa viikolla 15

8.4.2019
kattis

       Uusi viikko ja uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan perjantaitansseissa väkeä viihdyttää aina monipuolinen ja iloinen tanssiorkesteri Sinitaivas! Lauantaina on luvassa naisenergiaa, kun aurinkoinen ja... Lue lisää »