Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa viikolla 12

18.3.2019
kattis

       Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia eri genreistä ja perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä. Lauantaina Vastaisku Valtavirralle -tapahtuma saa... Lue lisää »

Tulossa viikolla 11

11.3.2019
kattis

           Eläköön suomirock! Tällä viikolla perjantaina Ville Valo & Agents – LIVE 2019 -kiertue saapuu Tuiskulaan ja lauantaina Tuiskulan lavan valtaavat Pauli Hanhiniemen Retkue... Lue lisää »

Tulossa viikolla 10

4.3.2019
kattis

       Mukavaa alkanutta hiihtolomaviikkoa! Tällä viikolla ohjelmassa on elokuvia, perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina Ellinooran kevätkiertue saapuu... Lue lisää »

Tulossa viikolla 9

25.2.2019
kattis

       Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia ja maaliskuun ensimmäisen viikonlopun valovoimaisina tähtinä nähdään perjantaina Markku Aro & Diesel ja lauantaina Rock... Lue lisää »

Tulossa viikolla 8

18.2.2019
kattis

       Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia arkena ja viikonloppuna. Perjantaitansseissa väkeä hurmaamassa tanssiorkesteri Hurma ja lauantai-iltaa vietetään discon ja... Lue lisää »