Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa 5.-6.-8.2016

1.8.2016
kattis

Nyt on heinäkuu hyvästelty ja elokuun pimenevien iltojen myötä suunnataan kohti syksyä. Ensi viikonloppuna perjantain tansseihin tanssiväkeä saapuu viihdyttämään Ilkka Hakala & Sonetti ja lauantaina Tuiskulan lavan valtaa Ellinoora!... Lue lisää »

Tulossa 29.-30.7.2016

26.7.2016
kattis

Ensi viikonloppuna perjantain perinteisissä tansseissa Teemu Roivainen & Hovinarrit ja sekä perjantain että lauantain discossa DJ-TMS!      Perjantaina 29.7. ovet aukeavat klo 20:00. Lippu 15€ (sisältää... Lue lisää »

Tulossa 22.-23.7.2016

18.7.2016
kattis

Ja näin sitä mennään taas kohti uutta viikonloppua! Perjantaina Tuiskulan lavalle saapuu Susanna Heikki kera Voimaorkesterin! Lauantaina tanssijalkoja kohotellaan DJ-TMS:n vauhdikkaassa discossa!      Susanna Heikki... Lue lisää »

Tuiskulan videoesittely

13.7.2016
kattis

Käy katsomassa esittelyvideomme TÄSTÄ LINKISTÄ :) Lue lisää »

Kapinaviikon päätösviikonloppu Tuiskulassa

11.7.2016
kattis

Nivalan Kapinaviikkoa vietetään viikonloppuna myös Tuiskulassa, ensin perinteisten perjantaitanssien ja -discon merkeissä. Lauantaina Vastaisku Valtavirralle -tapahtumassa  kolme bändiä valtaavat esiintyjäsalin ja DJ-TMS & DJ VilleK... Lue lisää »