Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen.Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin. Voit myös halutessasi liittyä Tuiskulan WhatsApp -tiedoteryhmään TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

   

    

Tulossa viikolla 20

13.5.2019
kattis

         Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantaina kevätkauden päätöstansseissa väkeä viihdyttävät A. Aalto sekä Ilkka Hakala & Sonetti ja... Lue lisää »

Tulossa viikolla 19

6.5.2019
kattis

      Mukavaa alkanutta viikkoa! Ensi viikonloppuna perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantai-iltana Tuiskulassa raikaa metalli ja ISOSTI! Lavalla nähdään todella spesiaali artistikattaus:... Lue lisää »

Tulossa viikolla 18

29.4.2019
kattis

      Mukavaa alkanutta kevätviikkoa! Vappuaattona Tuiskula on auki normaalein aukioloajoin klo 11-22, mutta Tuiskulan jengiä voi tulla moikkaamaan Oulaisten jäähallille Hewiä Wappua -tapahtumaan, jossa vastaamme... Lue lisää »

Tulossa viikolla 17

23.4.2019
kattis

       Kevät on jo niin pitkällä, että pääsiäisen pyhät jäivät taakse ja toukokuu lähestyy kovaa kyytiä. Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna perjantain ohjelmassa on elokuvia, joiden jälkeen ilta jatkuu... Lue lisää »

Pääsiäsiviikolla tapahtuu

15.4.2019
kattis

      Aurinkoista ja lämmintä kevätviikkoa! Pääsiäisviikolla poiketaan hieman normaaleista aukioloajoista, mutta silti Tuiskulassa ehtii tapahtua monenlaista. Arkena ohjelmassa on elokuvia, pitkäperjantain... Lue lisää »