Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen.Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin. Voit myös halutessasi liittyä Tuiskulan WhatsApp -tiedoteryhmään TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

   

    

Tulossa viikolla 41

7.10.2019
kattis

     Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla perjantaina päästään tanssimaan Pekkaniskan Poikien tahdeissa ja lauantaina suomirockin ja -punkin elävän legendan Maukka Perusjätkän 40-vuotistaiteilijajuhlakiertue... Lue lisää »

TIEDOTE: STEVE 'N' SEAGULLS ULKOMAILTA MITTAVALLE SUOMEN KIERTUEELLE

1.10.2019
kattis

                                        Steve 'n'... Lue lisää »

Tulossa viikolla 40

30.9.2019
kattis

      Mukavaa alkanutta viikkoa! Lokakuu starttaa elokuvilla, perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina Tuiskulan lavan valtaa niin legendaarinen yhtye, ettei se tänä päivänä... Lue lisää »

Tulossa viikolla 39

23.9.2019
kattis

        Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa pyörii Olen suomalainen, Rambo: Last Blood sekä Playmobil. Perjantain tansseissa väkeä viihdyttävät Antti Ahopelto & Etiketti ja... Lue lisää »

Tulossa viikolla 38

16.9.2019
kattis

                             Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa pyörii Olen... Lue lisää »