Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

TIEDOTE: VILLE VALO & AGENTS -YHTYEEN KIERTUE ALKAA MAALISKUUSSA 2019 - TUISKULA PERJANTAINA 15.3.2019

30.11.2018
kattis

      VILLE VALO & AGENTS -YHTYEEN KIERTUE ALKAA MAALISKUUSSA 2019 Yhtyeen ensimmäinen esiintyminen nähdään Emma Gaalassa 2.2.2019        Odotettu  Rauli ”Badding”... Lue lisää »

Tulossa viikolla 48

26.11.2018
kattis

      Kuukauden viimeistä viikkoa viedään! Tällä viikolla ohjelmassa on elokuvia, marraskuun päättää perjantaina komeasti Amorphis, jolle lauteet lämmittelee Wheel ja lauantaina joulukuun polkaisee käyntiin Kake... Lue lisää »

Tulossa viikolla 47

19.11.2018
kattis

    Mukavaa alkanutta pakkasviikkoa! Ensi viikonloppuna perjantaina syksyn tanssikauden päätöstansseissa väkeä viihdyttää hurmaava Hurma ja lauantaita vietetään discon ja karaoken merkeissä. Uudet leffat saapuvat... Lue lisää »

Tulossa viikolla 46

12.11.2018
kattis

      Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa seuraavaa: leffoissa jatkaa The Grinch, viikonlopun avaa Tanssikoulu Wanhan Maestron tanssikurssi, jonka jälkeen perjantaitansseja... Lue lisää »

Tulossa viikolla 45

5.11.2018
kattis

             Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla katsellaan elokuvia arkena ja sunnuntaina. Perjantaitansseissa väkeä viihdyttävät Pekkaniskan Pojat ja isänpäivän aattona lauantaina rokataan... Lue lisää »