Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa viikolla 7

11.2.2019
kattis

     Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia sekä arkena että sunnuntaina. Viikonloppu alkaa tanssikoulu Wanha Maestron iskelmätanssikurssilla, jonka jälkeen perjantaitansseja... Lue lisää »

Tulossa viikolla 6

4.2.2019
kattis

     Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia sekä arkena että viikonloppuna ja perjantai-iltaa vietetään discoillen ja karaokea laulaen. Lauantaina raikasta ja modernia sinfonista... Lue lisää »

Tulossa viikolla 5

28.1.2019
kattis

    Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa nähdään eeppisen elokuvatrilogian kolmas osa Näin koulutat lohikäärmeesi 3! Viikonloppuna perjantaitansseissa väkeä ihastuttavat Suvi Karjula & In the... Lue lisää »

Tulossa viikolla 4

21.1.2019
kattis

     Mukavaa alkanutta pakkasviikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmistossa on elokuvia eri genreistä, perjantaina viikonloppu lähtee käyntiin Kyösti Mäkimattilan & Varjokuvan tähdittämillä Pookitansseilla ja... Lue lisää »

Tulossa viikolla 2

7.1.2019
kattis

      Viikolla 2 Tuiskulan ohjelmistossa on elokuvia, tanssia ja rokkia! Perjantaina väkeä viihdyttämässä ensimmäistä kertaa Tuiskulassa esiintyvä, monipuolisesta tanssiohjelmistostaan tunnettu Henkka... Lue lisää »