Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen.Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin. Voit myös halutessasi liittyä Tuiskulan WhatsApp -tiedoteryhmään TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

   

    

Tulossa viikolla 34

19.8.2019
kattis

       Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia arkena ja sunnuntaina. Viikonloppuna perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina Sini Sabotage saapuu... Lue lisää »

Tulossa viikolla 33

12.8.2019
kattis

      Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla ohjelmassa on elokuvia eri genreistä, perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina Tuiskulan lavalla nähdään vuodesta 1971 Dr. Feelgood... Lue lisää »

Tulossa viikolla 32

5.8.2019
kattis

         Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa hurjastelevat Fast & Furious kaksikko Hobbs & Shaw ja perjantaina valkokankaalle lehahtaa vihaisten lintujen parvi, kun... Lue lisää »

Tulossa viikolla 31

29.7.2019
kattis

        Hei hei heinäkuu, tervetuloa elokuu! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa jatketaan piinaavan kauhuelokuva Crawlin parissa ja loppuviikosta valkokankaalle saapuu Fast & Furious-kaksikko Hobbs &... Lue lisää »

Tulossa viikolla 29

15.7.2019
kattis

         Nyt on selvitty Kapinaviikosta, ja jälleen on edessä uusi viikko ja uudet kujeet! Elokuvaprojektori palaa vuosihuollosta, joten päästään taas katselemaan leffoja. Viikonloppuna perjantai-iltaa... Lue lisää »