Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa viikolla 41

5.10.2018
kattis

          Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulassa katsellaan elokuvia, perjantaitansseissa väkeä viihdyttävät Saija Tuupanen & eXmiehet ja lauantaina lavan valtaa Elastinen! Syksy alkaa jo olla niin... Lue lisää »

Joulumarkkinat Tuiskulassa pe 7.12.

5.10.2018
kattis

               PERJANTAINA 7.12. on Tuiskulan joulumarkkinoiden aika! Myyntipaikkavaraukset 20.11. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: info@nightclubfox.fi Pöytävuokra alk... Lue lisää »

Tulossa viikolla 40

24.9.2018
kattis

       Mukavaa alkanutta lokakuuta! Tällä viikolla Tuiskulassa katsellaan elokuvia ja viikonloppuna perjantaitansseissa väkeä viihdyttää Aki Samuli & Fantasia ja lauantaina rokataan Maj Karman tahdissa!  ... Lue lisää »

Tulossa viikolla 39

10.9.2018
kattis

            Mukavaa alkanutta viikkoa! Syyskuun viimeisenä viikonloppuna Tuiskulan perjantaitansseissa väkeä viihdyttää Teemu Roivainen & Energia, lauantaina päivällä Tuiskula on mukana naisten messuilla... Lue lisää »

Tulossa viikolla 38

10.9.2018
kattis

         Syksyistä viikonalkua kaikille! Tällä viikolla Tuiskulassa perjantaina väkeä viihdyttää Tanssiorkesteri Kaiho ja lauantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä!    ... Lue lisää »