Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tuiskulan videoesittely

13.7.2016
kattis

Käy katsomassa esittelyvideomme TÄSTÄ LINKISTÄ :) Lue lisää »

Kapinaviikon päätösviikonloppu Tuiskulassa

11.7.2016
kattis

Nivalan Kapinaviikkoa vietetään viikonloppuna myös Tuiskulassa, ensin perinteisten perjantaitanssien ja -discon merkeissä. Lauantaina Vastaisku Valtavirralle -tapahtumassa  kolme bändiä valtaavat esiintyjäsalin ja DJ-TMS & DJ VilleK... Lue lisää »

Tulossa 8.-9.7.2016

4.7.2016
kattis

Näin on yksi viikonloppu jälleen takanapäin. Perjantaina tanssittiin Tulipunaruusujen tahdittamana ja lauantaina discossa DJ VilleK:n toimiessa maestrona. Sunnuntaipäivä kului oikein mukavasti Tuiskula Tutuksi -tapahtumassa ja haluamme kiittää... Lue lisää »

Katsausta tulevaan

30.6.2016
kattis

TULOSSA TUISKULAAN! Ennakkolippuja saatavilla: http://www.ticketmaster.fi     ... Lue lisää »

Tulossa 1.-3.7.2016

27.6.2016
kattis

Näin sitä ollaan selvitty juhannusjuhlista ja kohti heinäkuun ensimmäistä viikonloppua mennään. Päivä on alkanut jo lyhenemään, mutta se ei Tuiskulan menoa hidasta! Tulevana viikonloppuna on luvassa monenlaista, tansseista discoon ja koko... Lue lisää »