Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa 10.-11.6.2016

6.6.2016
kattis

   Uusi viikonloppu taas edessä! Perjantaina väkeä saapuu viihdyttämään ja tanssittamaan Teuvo Oinas sekä Kiintotähti -orkesteri ja lauantaina SummerClub2016 nostattaa kengänkannat kohti kattoa, joten Tuiskulan viikonlopun meno... Lue lisää »

Tulossa 3.-4.6.2016

30.5.2016
kattis

Tuiskulan ensi viikonloppuun mahtuu monenlaista ohjelmaa. Perjantai-ilta käynnistyy Fuskun perusteet -tanssikurssilla, jonka jälkeen tanssiminen jatkuu Helminauha -orkesterin tahdittamana. Lauantaina koulunpäättäjäisbileitä tähdittää... Lue lisää »

Tulossa 27.-28.5.2016

24.5.2016
kattis

Jälleen yksi viikonloppu takana ja uusi kolkuttaa jo ovella... :) Perjantaina meitä saapuu viihdyttämään ja tanssittamaan Markku Aro & Diesel! Discon puolella sekä perjantaina että lauantaina DJ VilleK ja DJ-TMS pitävät huolen siitä... Lue lisää »

Tulossa 20.-21.5.2016

16.5.2016
kattis

Uusi viikonloppu tulossa ja samalla uudet kujeet! Perjantaina 20.5. Saija Tuupanen & eXmiehet saapuvat tanssittamaan väkeä ja lauantaina 21.5. DJ Alex Kunnarin Electric Retro Tour saapuu Tuiskulaan! Lauantaina lisäksi discon puolella... Lue lisää »