Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Tulossa 20.-21.5.2016

16.5.2016
kattis

Uusi viikonloppu tulossa ja samalla uudet kujeet! Perjantaina 20.5. Saija Tuupanen & eXmiehet saapuvat tanssittamaan väkeä ja lauantaina 21.5. DJ Alex Kunnarin Electric Retro Tour saapuu Tuiskulaan! Lauantaina lisäksi discon puolella... Lue lisää »

Tulossa 13.-14.5.2016

9.5.2016
kattis

Tuiskulan tuleva viikonloppu on taas täynnä vauhdikasta menoa! Perjantaina 13.5. Suvi Karjula & In The Mood saapuu tanssittamaan kansaa ja lauantaina luvassa on kunnon ysärimeininkiä, kun Pharao ja DJ Tony valtaavat... Lue lisää »

Karaoken biisilista

6.5.2016
kattis

Kovan kysynnän vuoksi karaoken biisilistamme löytyy nyt myös nettisivuiltamme. Meillä on jo vakiona erittäin runsas valikoima biisejä, jokaiselle löytyy varmasti jotain. Karaokekalusto on huipputasoa ja lisäksi perjantaisin ja lauantaisin... Lue lisää »

Tulossa 6.-7.5.2016

1.5.2016
kattis

Nyt on selvitty vappuviikonlopun kekkereistä ja on jälleen aika kääntää katseet kohti tulevaa viikonloppua. Perjantaina Tuiskulan lavalle väkeä viihdyttämään ja tanssittamaan nousee Aki Samuli Top Secret -orkesterin kanssa ja... Lue lisää »