Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen. Antamalla puhelinnumerosi lisäämme sinut WhatsApp -ryhmään, jossa tiedotteita voi tulla useammin. Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita muihin tarkoituksiin. Voit myös liittyä WhatsApp -ryhmään suoraan TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

Haluan, että minut liitetään Tuiskula - Tiedotteet WhatsApp -ryhmään (syötä numerosi kenttään).

    

    

Avajaiset takana, uutta tapahtumaa tulossa!

28.3.2016
kattis

Kiitos kaikille mukanajuhlijoille mahtavasta avajaisviikonlopusta! Ja jotta juhliminen ei tähän loppuisi, se saa luvan jatkua! Ensi viikonloppuna Tuiskulassa perjantaina väkeä tanssittaa Finlanders ja lauantaina lauluvuorossa... Lue lisää »

Avajaiset lähestyvät...

14.3.2016
kattis

Legendaarinen Tuiskula herää jälleen eloon! Vietämme avajaisia pääsiäisenä. 25.3. lavalla nähdään duo Ressu Redford ja Jussi Rainio sekä bilebändi Kingpin. 26.3. lauteille kipuaa räppäri Elastinen. Discon puolella sekä perjantain... Lue lisää »

« Edellinen 1 ... 32 33 34 Seuraava »