Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen.Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin. Voit myös halutessasi liittyä Tuiskulan WhatsApp -tiedoteryhmään TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

   

    

Karaoken biisilista

6.5.2016
kattis

Kovan kysynnän vuoksi karaoken biisilistamme löytyy nyt myös nettisivuiltamme. Meillä on jo vakiona erittäin runsas valikoima biisejä, jokaiselle löytyy varmasti jotain. Karaokekalusto on huipputasoa ja lisäksi perjantaisin ja lauantaisin... Lue lisää »

Tulossa 6.-7.5.2016

1.5.2016
kattis

Nyt on selvitty vappuviikonlopun kekkereistä ja on jälleen aika kääntää katseet kohti tulevaa viikonloppua. Perjantaina Tuiskulan lavalle väkeä viihdyttämään ja tanssittamaan nousee Aki Samuli Top Secret -orkesterin kanssa ja... Lue lisää »

Tulossa vappuviikonloppuna 29.4.-1.5.2016

25.4.2016
kattis

Vappuviikonloppuna Tuiskulassa on meno päällä! Viikonloppu alkaa kunnon tykityksellä, kun perjantaina 29.4. Diablo saapuu paikalle tarjoilemaan raskasta metallisoundiaan. Lauantaina 30.4. lavalla pistää tuulemaan Kasmir raikkaalla ja urbaanilla... Lue lisää »

Asiaa palvelurahasta.

19.4.2016
kattis

Arvoisat asiakkaat, muutama sananen palvelurahasta. Eli olemme saaneet kysymyksiä pääsylipun yhteydessä perittävästä palvelurahasta, joten tässä vastauksia siihen, mikä se on ja miksi se peritään: Kaikissa ilmoituksissa on... Lue lisää »

Tulossa 22.-23.4.

18.4.2016
kattis

  Tunnelmia MG:n keikalta la 16.4.2016    (kuva: Ana Villanueva)       Taas yksi viikonloppu takana ja uusi lähestyy jo kovaa kyytiä... Ensi viikonloppuna Tuiskulan lavalle... Lue lisää »