Saat halutessasi Tuiskulan tiedotteet ja ajankohtaiset uutiset tulevista elokuvista, tapahtumista ja tarjouksista kätevästi myös sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi.

     

Jos haluat uutiset sähköpostiisi, lisäämme osoitteesi postituslistalle ja saat postilaatikkoosi viikoittaisen uutiskirjeen.Tietojen antaminen tapahtuu luottamuksellisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin. Voit myös halutessasi liittyä Tuiskulan WhatsApp -tiedoteryhmään TÄLLÄ LINKILLÄ.

         

Haluan saada Tuiskulan  uutiskirjeen sähköpostitse (syötä osoitteesi kenttään).

   

    

Tulossa 22.-23.7.2016

18.7.2016
kattis

Ja näin sitä mennään taas kohti uutta viikonloppua! Perjantaina Tuiskulan lavalle saapuu Susanna Heikki kera Voimaorkesterin! Lauantaina tanssijalkoja kohotellaan DJ-TMS:n vauhdikkaassa discossa!      Susanna Heikki... Lue lisää »

Tuiskulan videoesittely

13.7.2016
kattis

Käy katsomassa esittelyvideomme TÄSTÄ LINKISTÄ :) Lue lisää »

Kapinaviikon päätösviikonloppu Tuiskulassa

11.7.2016
kattis

Nivalan Kapinaviikkoa vietetään viikonloppuna myös Tuiskulassa, ensin perinteisten perjantaitanssien ja -discon merkeissä. Lauantaina Vastaisku Valtavirralle -tapahtumassa  kolme bändiä valtaavat esiintyjäsalin ja DJ-TMS & DJ VilleK... Lue lisää »

Tulossa 8.-9.7.2016

4.7.2016
kattis

Näin on yksi viikonloppu jälleen takanapäin. Perjantaina tanssittiin Tulipunaruusujen tahdittamana ja lauantaina discossa DJ VilleK:n toimiessa maestrona. Sunnuntaipäivä kului oikein mukavasti Tuiskula Tutuksi -tapahtumassa ja haluamme kiittää... Lue lisää »

Katsausta tulevaan

30.6.2016
kattis

TULOSSA TUISKULAAN! Ennakkolippuja saatavilla: http://www.ticketmaster.fi     ... Lue lisää »