Tulossa viikolla 8

18.2.2019
kattis

       Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia arkena ja viikonloppuna. Perjantaitansseissa väkeä hurmaamassa tanssiorkesteri Hurma ja lauantai-iltaa vietetään discon ja... Lue lisää »

Tulossa viikolla 7

11.2.2019
kattis

     Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia sekä arkena että sunnuntaina. Viikonloppu alkaa tanssikoulu Wanha Maestron iskelmätanssikurssilla, jonka jälkeen perjantaitansseja... Lue lisää »

Tulossa viikolla 6

4.2.2019
kattis

     Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia sekä arkena että viikonloppuna ja perjantai-iltaa vietetään discoillen ja karaokea laulaen. Lauantaina raikasta ja modernia sinfonista... Lue lisää »

Tulossa viikolla 5

28.1.2019
kattis

    Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa nähdään eeppisen elokuvatrilogian kolmas osa Näin koulutat lohikäärmeesi 3! Viikonloppuna perjantaitansseissa väkeä ihastuttavat Suvi Karjula & In the... Lue lisää »

Tulossa viikolla 4

21.1.2019
kattis

     Mukavaa alkanutta pakkasviikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmistossa on elokuvia eri genreistä, perjantaina viikonloppu lähtee käyntiin Kyösti Mäkimattilan & Varjokuvan tähdittämillä Pookitansseilla ja... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 ... 31 Seuraava »