2018 viikko 14

28.3.2018
kattis

       

Pääsiäinen on nyt vietetty ja uutta viikonloppua kohti mennään. Perjantaina tansseissa väkeä viihdyttää upeaääninen Teemu Roivainen Energia -orkesterin kanssa ja lauantaina rokataan kahden bändin voimin, kun lavan valtaavat Mors Subita ja Shade Empire! Mutta jo ennen viikonloppua ehditään katsella elokuvia ja loppuviikosta ohjelmistoon on tulossa jotain myös kauhun ystäville.

    

    

      

Viikolla 14 elokuvaohjelmistossa jatkavat tositapahtumiin perustuva trilleri Tanskaa 1950-luvulla kuohuttaneista hypnoosimurhista, The Guardian Angel, koko perheen hulvattoman hauska animaatio Luolamies sekä nauruhermoja kutkuttava komedia Hevi Reissu. Uutuutena ohjelmistoon saapuu kauhun ystävien iloksi The Strangers: Prey at Night.

    

Lisää tietoa näytöksistä voi lukea Elokuvat -sivulta.

    

    

     

Teemu Roivainen on musiikkitaivaan monitaituri. Teemu tunnetaan laaja-alaisesta osaamisestaan musiikkialalla yli genrerajojen. Häneltä taittuvat luontevasti niin konserttiesiintymiset, showproduktiot unohtamatta mukaansatempaavia tanssilavakeikkoja, joista hän on saanut loistavaa yleisöpalautetta.
     
Teemun yksi rajapyykki urallaan oli Tangomarkkinat -laulukilpailun voitto (Tangokuningas 2014). Kruunaus avasi uusia polkuja jo pitkään musiikkialalla olleelle Teemulle.
     
Teemu on ollut mukana monilla konserttikiertueilla ja showproduktioissa, joista mainittakoon mm. menestyksekkäät Helsinki Casinon Show & Dinner -esitykset. Tanssikeikkojen lisäksi Teemua ovat työllistäneet mm. Jamppa Tuominen – Aamu toi ilta vei -konsertit, Muuttuvat laulut – George Ots -konserttikiertue sekä Siks´ oon mä suruinen -konserttikiertue sekä joulukiertue Diandran kansa Syttyy valot tuhannet.
     
Roivaisen ensimmäinen oma sooloalbumi on nimeltään Sydämesi tyhjä huone (2015). Lisäksi Teemu on julkaissut duettoalbumin Tonight yhdessä Saara Aallon kanssa (2015) ja lukuisia singlejä. Kesällä 2016 julkaistiin Vuoksesi sun -single ja musiikkivideo. Jouluksi 2016 Teemu julkaisi Pohjolan joulu -albumin, jota siivitti Jouluenkelit-joulukonserttikiertue. Kolmas studioalbumi on nimeltään Vanha liekki (2017).
      
Teemu Roivaisen säestää nuorista ammattilaisista koostuva Energia-orkesteri.

    

https://www.facebook.com/teemuroivainenofficial

https://www.facebook.com/energiaorkesteri
    
     
Perjantaina 6.4. ovet aukeavat klo 20:00. Ilta alkaa levytansseilla ja orkesteri aloittaa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

      

      

         

Tuiskulassa levynjulkaisukeikalla nähdään alkuvuodesta kolmosalbumin julkaissut oululainen metalliyhtye Mors Subita, jossa soittaa muusikoita mm. Eternal Tears of Sorrowsta ja Wolfheartista. Mukanaan yhtyeellä on kuopiolainen, Spinefarmille levyttävä Shade Empire. Shade Empire julkaisi kesällä uuden albuminsa ”Poetry of the Ill-Minded, jonka jälkeen bändi esiintyi mm. Nummirockissa ja SaariHelvetissä. Syksyn aikana yhtye on puolestaan esiintynyt Euroopassa ja soittanut pienen Japanin kiertueen.
     
     
https://www.facebook.com/morssubitaofficial
https://www.facebook.com/shadeempireband
      
     
      
Lauantaina 7.4. ovet aukeavat klo 22:00. Liput ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

      

     

        

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!