2018 viikko 15

5.4.2018
kattis

     

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla on ohjelmassa jännittäviä elokuvia. Viikonloppuna perjantai-illan tanssinautinnosta vastaa Kyösti Mäkimattila Varjokuva -yhtyeen kanssa ja lauantaina JVG pitää huolta siitä, että kyllä Tuiskulassa tarkenee!

      

      

Elokuvaohjelmistossa jatkavat kauhuelokuva The Strangers: Prey at Night, psykologinen draama-trilleri The Guardian Angel ja kotimainen historiallinen draamaelokuva Ikitie. Loppuviikosta lisää jännityksen makua tarjoaa kauhutrilleri The Quiet Place. Tietoa näytöksistä ja aikatauluista Elokuvat -sivulta.

        

     

     

Kyösti Mäkimattila valittiin tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2013. Artisti tunnettiin aiemmin Varjokuva-yhtyeen rumpalina, mutta nykyään Varjokuva toimii hänen säestäjänään ja yhtyeeseen on valittu uusi rumpali. Hän on julkaissut kolme albumia ja on lisäksi toiminut sanoittajana monille eri artisteille sekä omalle soolotuotannolleen. Esiintymispaikoilla Mäkimattilasta huokuu karisma - tyylikäs olemus, voimakas kyky viehättää ihmisiä ja loppuun mietitty lavadesign. Mäkimattila omistautuu vahvasti retrolinjalle ja etsii alati musiikin helmiä. Levytetyt kappaleet pukeutuvat sujuvasti perinteitä kunnioittavaan asuun, moderneja sovituksia unohtamatta. 
      
     
http://www.kyostimakimattila.fi

http://www.facebook.com/kyostijohannes

http://www.facebook.com/VarjokuvaOfficial
   
   

   
Perjantaina 13.4. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa n. klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

    

    

Jaren ja VilleGallen muodostama JVG on kiistatta Suomen suosituin rap-yhtye.
      
Vuoden 2016 toukokuussa yhtye starttasi Paluu tulevaisuuteen-kiertueensa kahdella megakonsertilla Hartwall Arenalla. Samana vuonna julkaistiin hitit Paluu tulevaisuuteen, Hehkuu ja Revolveri, jotka kaikki lukeutuvat vuoden striimatuimpien kappaleiden joukkoon. Joulukuussa 2016 julkaistiin myös Mist sä tuut -EP.

    
Yhtyeen viime vuosien megahitteihin lukeutuvat myös 247365 -albumilta (2015) julkaistut Mauton jasso, Tuulisii, Tarkenee ja Takajeejee. JVG:n kaikki albumit ovat myyneet platinaa ja yhtye on palkittu lukuisilla Emma-pysteillä.
    
JVG julkaisi yllätyksenä 28.8.2017 uuden Popkorni -albumin, joka nousi kokonaisuudessaan suoraan Spotifylistan kärkisijoille.
       
      
www.facebook.com/jvgvirallinen
    
    
    
Lauantaina 14.4. ovet aukeavat klo 22:00. Liput ovelta 25€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

    

     

     

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!