2018 viikko 16

9.4.2018
kattis

     

Jännitystä, draamaa, kauhua, toimintaa, seikkailua, sci-fiä, komediaa, markkinoita ja musiikkia... Muun muassa näistä asioista on Tuiskulan viikko 16 tehty. Elokuvia nähdään siis monesta eri genrestä arkena ja sunnuntaina. Perjantai-iltana discoillaan ja lauletaan karaokea, lauantaina päivä kuluu markkinoiden merkeissä ja illalla lavalle nousee suomalaisen huumorirockin ykkönen: Turo's Hevi Gee!   

    

    

Tällä viikolla nähdään elokuvat A Quiet Place, The Strangers: Prey at Night, Rampage sekä Blockers. Leffojen tiedot ja aikataulut sekä lippujen varauksen löydät Elokuvat -sivulta.

        

     

Perjantaina 20.4. disco ja karaoke! Ovet aukeavat klo 22, sisäänpääsy palvelurahan hintainen eli 3€. K18. Alkuillasta myös Happy Hour, josta voi lukea lisää TÄÄLTÄ.

       

     

Lauantaina Tuiskulassa vietetään markkinapäivää. Myyjät ehtivät vielä mukaan, ilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen info@nightclubfox.fi keskiviikkoon 18.4. saakka. Markkinat ovat klo 10-16 ja sinne on vapaa pääsy. Klo 13 alkaa Tuiskulan pihalla myös yrittäjien huutokauppa.

   

    

       

Suomalaisen huumorirockin ykkösnimiin kuuluva Turo’s Hevi Gee on kiertänyt Suomea yli 30 vuotta. Vuodesta 1985 lähtien suomalaisia viihdyttänyt Lahdesta kotoisin oleva bändi tunnetaan huumorisanoituksistaan. 
    
"Homman nimi oli heti alkuunsa simppelin toimiva: näyttävä show, posketonta huumoria, rankkaa rock ’n’rollia ja iskelmähuttua, pääasiassa vanhoihin hitteihin sovitettuja älynväläyksiä. Suosio oli heti alussa suorastaan huikea", bändi kertoo nettisivuillaan.
     
Bändi on julkaissut lukuisia albumeja, kokoelmia ja singlejä ja lukuisista hittibiiseistä mainittakoon "Shellin paariin", "Peeniskateus", "Kyntäjän poika" ja "Hyvännäköinen".
      
Turoista voidaan sanoa että bändi on legenda jo eläessään.
     
    
http://www.turoshevigee.com
   
    
    
Lauantaina 21.4. ovet aukeavat klo 22:00. Lippu ovelta 10€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:

          

          

Viikonloppuna vietetään myös kympinpäiviä! Tämä kuvassa näkyvä Wings -annos (ranskalaisia, wingsejä, mozzarellatikkuja +dippi) 10€!

Sunnuntain elokuvaliput (Blockers ja Rampage) myös kympinpäivien tarjouksessa 10€/kpl!

    

      

    

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!