2018 viikko 21

21.5.2018
kattis

          

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulassa katsellaan alkuviikosta elokuvia ja perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä! Lauantaina ensimmäistä kertaa järjestettävässä metallitapahtumassa lavalla nähdään kolme tasokasta yhtyettä: Tormenticon, Goats of Doom sekä Status Abnormis!

         

    

    

Tiistaina 22.5. elokuvanäytöksissä klo 18 Isle of Dogs sekä klo 20 Deadpool 2 ja keskiviikkona 23.5. klo 19 Deadpool 2. Lue lisää tietoa Elokuvat -sivulta.

        

       

     

Perjantaina 25.5. ovet aukeavat klo 22 ja iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä aina aamuneljään saakka! Tule myös testaamaan juuri valmistunut, suuri terassimme!

Sisäänpääsy 3€. K18.

    

       

     

    


      
Lauantai-illan avaa Nivalan mystinen kuolontuoja, Death Metallin vanhan koulukunnan sanansaattaja Tormenticon. Bändillä on vakaa historia taustalla, eli kokemusta ja osaamista löytyy yllinkyllin. Bändin jäsenistössä on salaperäisiä kytköksiä myös yhdeksänkymmentäluvun Black Metallin syntyajoille. Tätä ei kannata missata!
      
https://www.youtube.com/channel/UCifz7GRc3mlShFEN_-HeiHg
   

     

    
Melodisen black metallin uusi uranuurtaja Goats of Doom tarjoilee eteesi kolmannen täyspitkänsä, Alla Kirkkaimman Tähden, maineikkaan Primitive Reactionin kautta. 37-minuuttia kylmyyttä, vihaa ja kansallisromantiikkaa mädäntyneen maailman iloksi. Yhdeksänkymmentäluvun hengessä kasvanut kaksikko, joka on maalaillut loitsunsa narulle, tekemättä turhia kompromisseja. Alkukantainen, mutta ajankohtainen kokonaisuus.

      
Keikalla kuullaan myös muutamia vanhempia klassikoita.
     
https://www.facebook.com/Scaregod
https://open.spotify.com/artist/6RH4UGNCp6NinuINAt7jtb
   

    

    
Status Abnormis tanssii avaruuden kalseuden ja valkohehkuisen raivon välillä kuin tähtisumu, muodoton ja valtaisa massa. Lähestulkoon viisi vuotta sen jälkeen, kun tyhjyys heitti kutsunsa korvillemme, huutaa nyt metsästäjär, jonka tarinan uusi näillä hetkillä julkaistava Huntress EP-levy kertoo.

     
Bändi sekoittaa musiikissaan Industrial ja elektronisen musiikin elementtejä, sekä lähes sinfonisen eeppisiä osuuksia omalla hiotulla tavallaan monista tyylisuuntauksista revittyyn soitantaan, luoden näin uniikin "Status Abnormis" -saundin, joka tarjoilee matkan päätä kiristävän nopeista kaaoksista leijuviin suvantoihin.
    
https://www.facebook.com/statusabnormis
https://open.spotify.com/artist/4K7rhAV0gbPz8ab1G2kLFq
   
   
    
Lauantaina 26.5. ovet aukeavat klo 22.

SOITTOAIKATAULUT: 23:00 Tormenticon 23:45 Goats of Doom 00:30 Status Abnormis

Lippu ovelta 12€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput Ticketmasterista:


   
   

    

    

SUNNUNTAINA 27.5. TUISKULA ON POIKKEUKSELLISESTI SULJETTU, AVOINNA NORMAALISTI TAAS MAANANTAINA 28.5. KLO 11:00. 

     

    

    

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!