2018 viikko 22

28.5.2018
kattis

    

Aurinko paistaa ja kelit on ulkona makeimmillaan, mutta sehän kääntyykin jo kesäkuuksi tällä viikolla! Viikonloppuna juhlistetaan kesälomien alkua nuorison Summerstart -tapahtuman, discon ja karaoken sekä armottoman Jysäri Dance Tourin merkeissä!

   

     

     

Perjantaina 1.6. Tuiskulassa juhlistetaan kesäloman alkua Nivalan nuorisovaltuuston, Nivalan kaupungin kulttuuripalveluiden sekä Nivalan elävän musiikin yhdistyksen eli Nelemun ja Tuiskulan yhteistyössä järjestämän nuorison Summerstart -tapahtuman merkeissä! Discossa dekkien takana loistavasta musiikista ja bilefiiliksen nostatuksesta vastaa DJ VilleK, eikä siinä vielä kaikki: illan aikana esiintymään saapuu myös rap-yhtye Sexgang!
    

   
Vuonna 2017 perustettu Sexgang on kolmesta nuoresta räppäristä, Apollosta, Yung Purpista ja Lil Princestä koostuva yhtye, joka on julkaissut useita biisejä YouTubessa ja yhtyeen tuotantoa voi kuunnella myös suoratoistopalveluissa. Tänä vuonna albumin julkaisevalla yhtyeellä on tavoitteena tehdä sellaista musiikkia, mitä ei ole ennen kuultu ja räppäreillä onkin Spotifyssa yli 73 000 striimausta ja YouTube-videoilla tuhansia katselukertoja!
   
LINKIT:
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCSWmBVtKyAICMyR2f8B1dg
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5RjOLINxuY0YRAYROzdpNp
Deezer: https://www.deezer.com/fi/artist/4292935
   
   
   
Tapahtuma-aika klo 20-24, Sexgangin showtime klo 21:30. Sisäänpääsy 3€ (K13). Tapahtuma on päihteetön.

      

       

     

Perjantaina klo 24-04 ilta jatkuu discon ja karaoken merkeissä. Sisäänpääsy 3€. K18.

    

     

   

        

Lauantaina 2.6. klo 22-04 juhlitaan koulujen päättymistä sekä kesän alkamista isosti, kun Jysäri Dance Tour saapuu Tuiskulaan ja tuo mukanaan palasen huippusuositun Jysäri-festivaalin tunnelmaa! 

      
Näissä bileissä on meno ja meininki todella katossa, joten kannattaa ottaa frendit mukaan ja tulla ajoissa mestoille! Meiningistä tanssilattialla pitää huolen tottakai Jysärin oma DJ ICE K isoimmilla eurodancen ja 90-luvun hiteillä. Lisäksi illan aikana kaksi onnekasta bailaajaa voittaa lipun Jysäri-festivaalille! Nähdään tanssilattialla! 

Yhteistyössä Prime Time Music, Piikkikasvi & Sahara sekä Jysäri

        
    
★ Dj ICE K (Jysäri) 
    
Lippu ovelta 10€ (sis. palvelurahan 3€). K18. 

Ennakkoliput Ticketmasterista:

   

    

    

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!