2018 viikko 23

4.6.2018
kattis

     

RÄYH! Uusi viikko ja uudet kujeet! Viikolla 23 Tuiskulassa ratkotaan mysteerejä Mestarietsivä Sherlock Gnomesin johdolla elokuvissa ja sekä perjantai- että lauantai-iltoja vietetään discon ja karaoken merkeissä! Eikä siinä vielä kaikki, "voihan räkä mikä säkä, on bändi tullut meidän kaupunkiin! Onko kaikki valmiit rokkaamaan? Takaa menon kun takakenon ottaa ja pistää tukat heilumaan, on aika alkaa heavy-metal show": lauantaina päivällä lavan valtaa HEVISAURUS!

       

Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 Jurahevin kuninkaat –esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.
         
Uusin studioalbumi Mikä minusta tulee isona? julkaistiin syyskuussa 2017 ja uuden albumin nimeä kantava jurahevimusikaali sai ensi-iltansa Linnanmäen Peacock-teatterissa. Musikaali on saanut osaltaan hyvin positiivista palautetta tarinastaan. Mikä minusta tulee isona? kannustaa kaikenlaisen tekemisen arvostamiseen ja omien unelmien kuuntelemiseen ja tavoittelemiseen. Yhtye on tehnyt aikaisemmin neljä samanmoista musikaalia vuosina 2010, 2011, 2012 ja 2013.
        
Hevisaurukset ovat herättäneet mielenkiintoa myös Yhdysvalloissa ja muualla maailmalla. Muun muassa Argentiinassa soittava yhtye Hevisaurios sai palkinnon parhaasta lasten levystä Gardel Music Awardissa vuonna 2013. Hevisauruksesta onkin hyvää vauhtia kasvamassa kansainvälinen ilmiö, eikä saurusten hevihuuto jää pian keneltäkään kuulematta!

     

http://www.hevisaurus.com

https://www.facebook.com/Hevisaurus

       
        
Lauantaina 9.6. ovet aukeavat klo 14:00 ja bändin showtime on klo 15:00 (soittoaika n. 1h). Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille heavydiggareille.

    
Lippu ovelta 15€/henkilö tai perhelippu 50€/4 henkilöä. 
Ennakoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

       

Konsertin jälkeen sunnuntaina Hevisaurus valtaa myös Tuiskulan valkokankaan, aikataulut myös muista näytöksistä lisätietojen kera löytyy Elokuvat -sivulta!

       

      

    

    

    

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!