Kapinaviikon ohjelmaa

1.7.2019
kattis

      

Nivalan kotiseutuviikko eli tutummin Kapinaviikko on taas alkamassa! Kapinaviikolla Tuiskulan ohjelmassa on musiikkia eri genreistä, stand up -komiikkaa, koko kylän luokkakokousta sekä discoa ja karaokea. Esiintyjäpuolella Kapinaviikon menot starttaa lauantaina SAVE ikärajattomalla keikalla!

   

      

     

Perjantaina 5.7. Disco ja Karaoke. Yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja menot jatkuvat aina aamuneljään saakka! Sisäänpääsy 3€ (K18).

            

Lauantaina 6.7. Tuiskulan lavan valtaa SAVE! Ovet aukeavat klo 20 ja yhtye aloittaa n. klo 20:30 ja show'n kesto on 60 min. Sisäänpääsy 10€ (S). Keikan jälkeen klo 22 ikäraja vaihtuu K18 ja ilta jatkuu discon ja karaoken merkeissä aina aamuneljään saakka (sisäänpääsy 3€)!

Ennakkoliput SAVEn keikalle etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

             

SAVE on raikkaan ja kivenkovan asenteen omaava pop/rock -yhtye. Bändin pitkä yhteinen historia on muodostanut bändistä yhteen hiileen puhaltavan keikkajyrän.

Viime vuosina SAVE on lyönyt itsensä läpi Suomen nuorisomusiikin terävimpään kärkeen. Marraskuussa 2018 yhtye julkaisi toisen täyspitkän albuminsa ”Soihduksi pimeään”, jolta on julkaistu singlet, Soihduksi pimeään, Sidottuna, Tanssi mun kaa feat. Sofia Voltti ja Revontulia feat. Julia. Revontulia-single teki näyttävän sisääntulon nousemalla Suomen Spotifyn viraalilistan sijalle 6. Yhtye on julkaissut urallaan myös Maailma kirkastuu kanssasi -EP:n (2013) ja Kaliforniasta Siperiaan -CD:n (2015).

Keikalla bändin karisma puree kuulijaan ensihetkestä lähtien. Livenä SAVE on parhaimmillaan ja vauhdikas show tarttuu väistämättä myös yleisöön!

         

SAVE on:

Niko Marjakangas: laulu
Mikko Keskinen: kitara, koskettimet ja ohjelmointi
Roope Rantala: kitara
Teemu Isosalo: basso
Roope Nieminen: rummut

      

   

    

SAVEn keikan jälkeen Kapinaviikon menot jatkuvat seuraavanlaisesti:

  • KE 10.7. KLO 20-01 Kapinatanssit: Kalle Jussila & Quattro (K18)
  • TO 11.7. KLO 18-01 Stand Up & Music Show: Kesäpojat 2 - Stand up -kiertueella Iikka Kivi, Tommi   Ylimäinen ja Saku Torssonen (+ Janne Hyttinen ja Tiina Väkeväinen) sekä Duo Mikko Alatalo & Jammi Humalamäki (K18)
  • PE 12.7. KLO 22-04 Kapinaviikon Retroperjantai LIVE! DJ Oku Luukkainen ja Basic Element (K18)
  • LA 13.7. KLO 22-04 Koko Kylän Luokkakokous with special guest MICHAEL MONROE (K18)

Ennakkolippuja tapahtumiin saa noudettua etukäteen paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

      

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!