Tulossa viikolla 10

4.3.2019
kattis

      

Mukavaa alkanutta hiihtolomaviikkoa! Tällä viikolla ohjelmassa on elokuvia, perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina Ellinooran kevätkiertue saapuu Tuiskulaan!

   

   

      

Viikolla 10 Tuiskulan leffoissa nähdään elokuvia eri genreistä. Maanantaina ja tiistaina nähdään päivänäytöksinä viimeiset näytökset koko perheen elokuvasta Risto Räppääjä ja pullistelija (S) ja torstaista alkaen startataan uudella jännitystä täynnä olevalla ohjelmistolla, kun valkokankaalle saapuvat toiminnantäyteinen rikoselokuva Destroyer (K16), kauhudraama The house that Jack built (K18) sekä toimintaelokuva Kylmä kosto (K16). Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulla.

  

      

  

Perjantaina 8.3. yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja menot jatkuvat aina aamuneljään saakka! Sisäänpääsy 3€. K18.

     

   


            
Vain elämää -kauden kautta koko kansaa ihastuttanut poptähti Ellinoora on aseistariisuvalla live-esiintymisellään myynyt tasaisesti keikkojaan loppuun ja on yksi vuoden kysytyimmistä artisteista keikkarintamalla. Parhaillaan toista albumiaan valmisteleva laulaja-lauluntekijä on tunnettu useista superhiteistään, kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän. Ellinooran kappaleet pyörivät radio- ja Spotify-listojen kärkisijoilla ja rikkovat kulta- ja platinarajoja. Vain Elämää kaudella Ellinoora teki upeat versiot esimerkiksi The Rasmuksen Funeral Song:sta ja Pyhimyksen Aina kuin Aira -kappaleista.
     
Ellinooran vuonna 2016 julkaistu debyyttialbumi Villi Lapsi rikkoi tuplaplatinarajan. Albumilta löytyvä kappale Elefantin paino valittiin vuonna 2017 Musiikkikustantajat ry:n vuoden biisiksi ja Ellinoora Vuoden kevyen musiikin tekijäksi. Oman tuotantonsa lisäksi Ellinoora on tehnyt kappaleita myös muille artisteille.

      


       
Lauantaina 9.3. ovet aukeavat klo 22 ja Ellinooran show alkaa n. klo 24. Lippu ovelta 23€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

    

      

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!