Tulossa viikolla 11

11.3.2019
kattis

          

Eläköön suomirock! Tällä viikolla perjantaina Ville Valo & Agents – LIVE 2019 -kiertue saapuu Tuiskulaan ja lauantaina Tuiskulan lavan valtaavat Pauli Hanhiniemen Retkue sekä Lohkare!

       

      


            
Ville Valo & Agents -yhtyeen odotettu Rauli ”Badding” Somerjoen lauluihin pohjautuva levy Ville Valo & Agents julkaistiin 15.2.2019, ja maaliskuussa yhtye lähti tien päälle. Keikoilla odotettavissa on ennen kuulemattomia tulkintoja Badding-klassikoista, kuten Tähdet tähdet, Paratiisi ja Ikkunaprinsessa sekä tietysti Orpolapsi kiurun.

”Tuleva Ville Valo & Agents -kiertue on jo aika mones rundi meidän bändille. Metsäradiossa ollaan oltu vuodesta -79. Itse lähdin baanalle -74, seitsemäntoistavuotiaana, eli tuleva keikkakesä on mulle neljäskymmenesviides. Keikkamestat ja tienvarsinäkymät alkavat olla tuttuja, mutta nyt on ilmassa uudenlaista jännitystä kun solistina on itse Musta Prinssi, Ville Valo”, kitaralegenda Esa Pulliainen summaa.

Ville Valo ja Agents -yhtye keikkailee tänä vuonna ensimmäistä ja viimeistä kertaa projektin päättyessä kesän jälkeen. Tuleva kiertue tarjoaakin ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kuulemaan heitä livenä.

"On ilo ja kunnia palvella Kapteeni Pulliaista ja hänen miehistöään tällä ainutkertaisella Baddingin tahdittamalla tutkimusmatkalla läpi korpimaiden kotoisten kohti melankolian sinivalkoista sydäntä", Valo vuodattaa.

                 

Perjantaina 15.3. ovet aukeavat klo 22 ja yhtyeen showtime klo 24. Jonotuksen välttämiseksi pyydämme yleisöä olemaan ajoissa paikalla ja suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon.
       
Jos lippuja vielä jäljellä, lippu ovelta 50€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkolippu 48€ lippupalvelu Ticketmasterista:


         

           


         
Pauli Hanhiniemen Retkue on Paulin soololevyn Pölyä, Hiuksia, Risuja syksyllä 2016 levyttänyt porukka. Julkaisun jälkeen lähdettiin keikoille ja bändi on etsinyt ja löytänyt oman otteensa. Tuttuja nämä soittajat ovat toisilleen jo aiemmista kokoonpanoista. Retkuetta kasatessaan Pauli tiesi mitä teki. Setissä kuullaan vaihtelevassa suhteessa uutta, vanhaa ja ikivanhaa.
          
Retkue on:
Pauli Hanhiniemi - laulu, kitara
Riku Kettunen - kitara
Ville Rauhala - basso
Juppo Paavola - rummut
         


        
          


          
Lohkare on Kuopio - Tampere - Helsinki akselilta ponnistava vintagerock -viisikko jonka soinnissa kuuluu tanakka rockpoljento hammond- ja bluesmausteilla. Lohkare julkaisi uuden Omassa ajassa-albumin 27. helmikuuta. Tulevalta levyltä löytyvät mm. radiostakin tutut Laihaa lohtua ja Eipä hullumpaa -singlet.
          
Lohkare on:
Kaitsu Kääriäinen – kitara, laulu
Kartsa Huovinen – kitara, laulu
Jarmo Huovinen – koskettimet, laulu
Mikko Löytty – basso, laulu
Kaitsu Huovinen – rummut

         


        
        
Lauantaina 16.3. ovet aukeavat klo 22. Lohkare aloittaa illan n. klo 23:30 ja Pauli Hanhiniemen Retkueen show heti tämän jälkeen. Jonotuksen välttämiseksi pyydämme yleisöä olemaan ajoissa paikalla.

Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkolippu 17,50€ lippupalvelu Ticketmasterista:

        

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!