Tulossa viikolla 14

1.4.2019
kattis

    

Aurinkoista kevätviikkoa! Alkaneen huhtikuun ensimmäinen viikonloppu polkaistaan käyntiin kunnon perjantaitansseilla, kun Pekkaniskan Pojat saapuvat viihdyttämään väkeä! Kovasti odotettu Beast in Blackin keikka pitää huolen siitä, ettei lauantainakaan menoa ja meininkiä puutu!

    

   

    

Pekkaniskan Pojat (tutummin PNP) on viihdyttänyt suomalaisia jo vuodesta 2002. Orkesteri koostuu seitsemästä taitavasta muusikosta ja on palkittu vuosien varrella Vuoden Tanssittajatulokas- ja Vuoden Tanssittaja-palkinnoilla. Albumeja on valittu Kuukauden levyiksi. Tanssikansan suuresti rakastama PNP:n monipuolinen ohjelmisto, iloinen mieli ja uuttera keikkailu takaavat sen, että Suomea saa halkoa useasti ristiin rastiin.

  

         

    
Perjantaina 5.4. ovet aukeavat klo 20 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa n. klo 20:30. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

       

      

    

Vuonna 2015 perustettu Beast In Black on verrattain tuore lisäys hevimusiikin aikakirjoihin, mutta harvalla bändillä on ura lähtenyt tällaiseen supersuosioon näin nopeasti. Hurjassa nousukiidossa oleva metallibändi Beast In Black keikkailee keväällä 2019 kattavasti ympäri Suomea ja Eurooppaa 8. helmikuuta julkaistun odotetun kakkosalbuminsa “From Hell With Love” mukaan nimetyn kiertueen myötä. Keikalla luvassa on  häpeilemätöntä metalli-ilonpitoa, joka pakottaa hymyn naamalle ja tukan heilumaan: rehellistä heavyä, korkeine lauluineen ja tarttuvine riffeineen. Beast In Black, the Beast is back!

    

         

       

Lauantaina 6.4. ovet aukeavat klo 22 ja yhtyeen show alkaa n. klo 24. Lippu ovelta 20€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

   

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!