Tulossa viikolla 15

8.4.2019
kattis

      

Uusi viikko ja uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan perjantaitansseissa väkeä viihdyttää aina monipuolinen ja iloinen tanssiorkesteri Sinitaivas! Lauantaina on luvassa naisenergiaa, kun aurinkoinen ja valovoimainen Laura Voutilainen valtaa esiintymislavan!

    

    

       

Sinitaivas on vuonna 2007 perustettu yhtye, jonka ura sai vauhdikkaan alun Viihdyttäjä 2007 -kilpailun voiton myötä. Yhtye kiinnitettiin Kesäillan valssi -ohjelman kiertuebändiksi. Bändi on tuttu näky keikkapaikoilla ympäri Suomen. Sinitaivas on tehnyt parhaimmillaan 200 esiintymistä vuodessa. Sinitaivas on yksi maamme suosituimmista tanssiorkestereista.

      
Sinitaivaan tavaramerkkeihin kuuluvat monipuolinen ohjelmisto ja iloinen meininki lavalla. Illan aikana lavalla nähdään melkoinen määrä soittimia. Perussoitinten lisäksi voidaan kuulla rytmejä aina monipuolisista lyömäsoittimista haitarin kautta puhallinsoittimiin sekä mandoliiniin. Tämä on omiaan luomaan bändiin monipuolista ja tuoretta soundimaailmaa, jota nykyisellään voidaan kuulla niin tanssilavoilla ja ravintoloissa kuin laivoilla.

            
Sinitaivas on:
Juha-Matti Ahola - Rummut, laulu
Jukka Lehtimäki - Koskettimet, haitari, laulu
Jarno Pasma - Basso, laulu
Elias Marjomäki - Kitarat, laulu
Jyri Laitila - Puupuhaltimet, perkussiot
Tommi Jalo - Vaskipuhaltimet, perkussiot

              

         

               

Perjantaina 12.4. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     

    

      

Laura Voutilainen on julkaissut urallaan useita kulta- ja platina-albumeita ja palkittu kahdesti vuoden naissolistina Emma Gaalassa. Laura on tunnettu paljon radioissakin soineista kappaleistaan kuten Kerran, En mielestäin sua saa ja Rakkautta ei piiloon saa, Mä en kestä, Miks ei ja monia muita!

Valovoimainen ja aurinkoinen Laura tunnetaan myös Suomen vuoden 2002 euroviisuedustajana, monista musikaaleista sekä suuren suosien saaneesta Starat kiertueesta joka huipentui Hartwall Areenalle vuoden 2016 joulukuussa. Vain elämää -ohjelmassakin vuonna 2017 ihastuttanut artisti on useiden muidenkin TV-ohjelmien tähti.

      

         
      
Lauantaina 13.4. ovet aukeavat klo 22 ja Lauran showtime klo 24. Lippu ovelta 18€ (sis. palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

    
    

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!