Pääsiäsiviikolla tapahtuu

15.4.2019
kattis

     

Aurinkoista ja lämmintä kevätviikkoa! Pääsiäisviikolla poiketaan hieman normaaleista aukioloajoista, mutta silti Tuiskulassa ehtii tapahtua monenlaista. Arkena ohjelmassa on elokuvia, pitkäperjantain tansseissa väkeä viihdyttää nuorista, mutta kokeneista ja taitavista soittajista koostuva tanssiorkesteri Komiat ja pääsiäislauantaina ikinuori party animal Frederik saapuu villitsemään yleisöä! Saimme myös ilon julkistaa tiedon, että syksyllä - lähes päivälleen 37 vuotta edellisestä Tuiskulan keikasta - Uriah Heep saapuu jälleen Tuiskulaan lämmittelijänään Melrose!

    

    


    

Pääsiäisajan aukioloajat:

Alkuviikko ........................ klo 11-22

Pitkäperjantai .................. klo 14-04

Lankalauantai .................. klo 14-04

1. Pääsiäispäivä (SU) ...... klo 14-20

2. Pääsiäispäivä (MA) ..... klo 14-20     

         


   

          

SMOR K 2018 -voittaja, Komiat on tanssiorkesteri, joka tarjoilee yleisölle vahvaan haitaripoljentoon perustuvaa tanssimusiikkia. Nuorista muusikoista koostuvan orkesterin tunnusmerkkinä keikoilla on rehti lavaesiintyminen sekä helposti jalan alle menevä suoraviivainen soitto.

Yhtyeen soittajat ovat kotoisin Pohjanmaan lakeuksilta ja Varsinais-Suomen Pyhäjärven ympäriltä. Haitaria soittaa Kultaisen Harmonikan vuonna 2014 voittanut Aleksi Laukkonen, kitaristeina toimivat Samuel Järvinen ja Pekka Oravuo, bassoa soittaa Juho Eskola ja rumpuja Eero Nummela. Yhtyeen solistina toimii Aleksi Yli-Sissala ja solistin lisäksi lauluvoimaa löytyy myös muilta soittajilta.
   
    
Pitkäperjantaina 19.4. ovet aukeavat klo 20:00. Ilta alkaa levytansseilla ja orkesteri aloittaa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

      

     

        

Todellinen kestosuosikki - one and only - laulaja Frederik a.k.a. koko kansan Reetu on vuosikymmeniä kestäneen uransa aikana osoittautunut eräänlaiseksi musiikin monitoimipersoonaksi. Hän aloitti vaatimattomasti urkurina ja toimitti sitten musiikkilehteä, mutta laulamisen opittuaan loi oloissamme suorastaan ainutlaatuisen uran. Hänen levytuotantonsa on merkittävä, sillä uransa aikana hän on levyttänyt käytännössä koko ajan; viittä vuotta pidempää taukoa ei pitkäsoittoäänitteiden ilmestymisessä ole ollut, ja niistä ensimmäinen ilmestyi sentään jo vuonna 1970. Reetu on pysynyt listoilla ja otsikoissa 60-luvulta lähtien eikä loppua ole näköpiirissä. Unohtaa ei sovi myöskään hänen omaa, luovaa panostaan säveltäjänä, sanoittajana ja sovittajana omilla levyillään. Omalla levymerkillään toimivana itsenäisenä tuottajana hän on levynsä myös onnistunut itse markkinoimaan jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Alkuperäinen macho-imago on myös varttuneessa iässä purrut hyvin, minkä ohella hän on osoittanut omaavansa laulajana myös tulkinnallista herkkyyttä. Hitaat tunnelmakappaleet onnistuvat häneltä nimittäin siinä missä räväkämpi macho-tyylikin.


Lauantaina 20.4. ovet aukeavat klo 22 ja Frederikin showtime klo 24. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     

    


      

HUIPPUSUOSITTU BRITTILEGENDA URIAH HEEP SUOMEN KIERTUEELLE ENSI LOKAKUUSSA! TIIVISTAHTINEN SYYSRUNDI 9.10. – 20.10.2019, MELROSE MUKANA OSALLA KEIKOISTA! TUISKULASSA MOLEMMAT YHTYEET NÄHDÄÄN LAUANTAINA 19.10.2019!

         

      

   

        

Uriah Heepin ainoan alkuperäisjäsenen, kitaristi Mick Boxin johtama yhtye on ollut suomalaisten rock- ja hevimusiikin ystävien kestosuosikki vuodesta 1970. Tuskinpa mikään muu kansainvälisesti menestynyt huippubändi on keikkaillut ja konsertoinut maassamme yhtä usein kuin juuri Uriah Heep. Vuonna 1969 perustetun yhtyeen ensimmäinen Suomen vierailu osuu syntyhistorian alkumetreille kesään 1970 ja viimeisin kesään 2018.

"Jos joku kysyisi minulta kuinka monta kertaa Uriah Heep on käynyt Suomessa, niin vastaisin, etten tiedä. En ole pitänyt lukua, mutta monen monta kertaa. Ja aina yhtä mielellään, sillä Suomella ja suomalaisilla faneilla on jo vuosikymmenet ollut ihan oma, erityinen paikkansa sydämessäni", Mick Box kertoo.

Liki viidenkymmenen vuoden aikana Uriah Heep on tietysti läpikäynyt lukuisia miehistömuutoksia, mutta suosioon se ei ole juurikaan vaikuttanut. Maailman ahkerimpien rock-yhtyeitten joukkoon kuuluva Uriah Heep levyttää ja kiertää maailmaa yhä edelleen lähes kahdensadan keikan vuositahdilla.

"Keikkojen määrä saattaa tämän ikäiselle bändille kuulostaa paljolta , mutta me nautimme keikkailusta. Me olemme siinä etuoikeutetussa asemassa, että me saamme tehdä työksemme sitä, mistä eniten pidämme eikä meillä totisesti ole aikomustakaan hellittää tahtia tai siirtyä eläkkeelle", sanoo kesäkuussa 72 vuotta täyttävä Mick Box.

        

Esikoisalbumin "Very 'Eavy... Very 'Umble" (1970) ja viimeisimmän "Living the Dream" (2018) väliin mahtuu peräti 26 studioalbumia live- ja kokoelmalevyistä puhumattakaan. Levyjen yhteenlaskettu myyntimäärä ylittää huikeat 45 miljoonaa kappaletta. Suurimmat ja toivotuimmat hitit löytyvät yhtyeen uran alkuajoilta: "Gypsy", "Easy Livin'", "Look at Yourself", "Bird of Prey", "July Morning", "Stealin'" ja tietysti "Lady in Black"...

      

Uriah Heep vuosimallia 2019 soittaa seuraavassa kokoonpanossa: Mick Box – kitara & laulu, Bernie Shaw – laulu, Phil Lanzon – kosketinsoittimet, laulu, Russell Gilbrook – rummut, laulu ja Davey Rimmer – basso.     

  

     

    

Tokelan (laulu & kitara), Roger Niemisen (basso) ja Jami Haapasen (rummut) muodostama tehotrio Melrose toimii Uriah Heepin 'lämmittelijänä' osalla Suomen keikoista. Melrose on kuulunut suomalaisen rockin ikoneihin jo vuodesta 1981. Trio tunnetaan erityisen loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yleisöön pajasta ja paikasta riippumatta.

    

Ennakkoliput myynnissä nyt lippupalvelu Ticketmasterissa alkaen 45 euroa (sis. kulut).

       

       

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!