Tulossa viikolla 17

23.4.2019
kattis

      

Kevät on jo niin pitkällä, että pääsiäisen pyhät jäivät taakse ja toukokuu lähestyy kovaa kyytiä. Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna perjantain ohjelmassa on elokuvia, joiden jälkeen ilta jatkuu discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina odotettu J. Karjalaisen Sä kuljetat mua -kiertue saapuu Tuiskulaan! 

      

        

    

Perjantaina 26.4. yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja menot jatkuvat aina aamuneljään saakka. Sisäänpääsy 3€. K18.

     

       

          

Lokakuun lopussa Suomen virallisen albumilistan ykköseksi nousseen Sä kuljetat mua -albumin julkaissut J. Karjalainen lähti helmikuussa mittavalle Suomen -kiertueelle. Kevään kiertueella J. Karjalaisen mukana kulkee hänen viimeisimmillä levyilläänkin soittanut yhtye: Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet). Ennen kevätkiertuetta J. Karjalainen heitti viiden keikan rundin uuden levyn tiimoilta. Sekä esiintymiset että albumi ovat keräänneet huikeita arvoita:

      

Keskisuomalaisen keikka-arvio

Helsingin Sanomien levy-arvio

Soundin levy-arvio

      

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Artistin tunnetuimpiin klassikoihin lukeutuvat muun muassa Doris, Ankkurinappi, Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Kolme cowboyta, Missä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmät, Verinen mies, Hän, Hölmö nuori sydän ja Mennyt mies. Uudelta albumilta radiosoittoon ovat nousseet jo Tule kesäyö, Tummansininen seuralainen ja Sä kuljetat mua. Terve, Sirkka Lautamies – laulun tarina on ihastuttanut kuuntelijoita ja herättännyt poikkeuksellista kiinnostusta myös mediassa.
   
    
    
Lauantaina 27.4. ovet aukeavat poikkeuksellisesti jo klo 20:00 ja show alkaa klo 21:30, joten ajoissa paikalle!

Lippu ovelta 25€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

    

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!