Tulossa viikolla 18

29.4.2019
kattis

     

Mukavaa alkanutta kevätviikkoa! Vappuaattona Tuiskula on auki normaalein aukioloajoin klo 11-22, mutta Tuiskulan jengiä voi tulla moikkaamaan Oulaisten jäähallille Hewiä Wappua -tapahtumaan, jossa vastaamme anniskelusta. Vappupäivänä Tuiskula on auki klo 14-20 ja silloin juhlitaan klo 14-16 vappubrunssin ja lasten discon merkeissä. Viikonloppu alkaa perjantaitansseilla, joita tähdittää Saija Tuupanen kera eXmiehien ja lauantain ohjelmassa on Disco & Karaoke!

   

    

          

Keskiviikkona 1.5. Tuiskula on avoinna klo 14-20 ja vappupäivän juhlaa vietetään klo 14-16 vappubrunssin ja lasten discon merkeissä!
        
Vappubrunssissa tarjolla:
Croisanteja, cocktailriisipiirakat ja munavoi, makaronisalaatti, leikkele ja juusto, nakit, lihapullat.
Jälkiruuaksi mangorahka, munkit, sima, mehu ja kahvi.
       
Brunssin hinta: 12€ aikuinen
7€ lapsi
30€ perhe (4 henkilöä)

          
Discossa DJ pitää huolen, että lapset ja lapsenmieliset pääsevät tanssimaan kunnon meiningeillä värivalojen pyörteissä! Disco on maksuton ja sallittu kaikenikäisille.

      

    

     

Saija Tuupanen on vakiinnuttanut paikkansa Suomen iskelmätaivaalla. Seinäjoen Tangomarkkinoilla hänet kruunattiin tangokuningattareksi vuonna 2003. Tuupovaaran oma tyttö Saija tunnetaan hyvästä ohjelmistostaan, upeista tulkinnoistaan ja aurinkoisesta olemuksestaan. Saija on ollut ravintola- ja tanssilavakeikkojensa lisäksi mukana monissa konserteissa ja kiertueilla ja tehnyt joka vuosi myös joulukonsertteja. Hän on ollut mukana myös musikaalin maailmassa: kesällä 2012 hän esiintyi Suuressa Tangomusikaalissa Jyväskylässä Laajavuoren kesäteatterissa. Saija juhli vuonna 2013 kymmenettä taiteilijajuhlavuottaan!
     
eXmiehet on Saija Tuupasen taakse muodostunut iloinen ja ammattitaitoinen tanssiorkesteri, jonka ohjelmisto painottuu "vanhan ajan" tunnelmiin, tietenkin nykyiskelmien helmillä höystettynä. eXien keikoilla haitari soi vuoden 2000 Kultaisen harmonikan miesten ykkösen, Aki Metsälän sormien saattelemana.
    
Jäsenet:
Aki Metsälä: koskettimet, haitari
Petri Hämäläinen: kitara
Samuli Mäkelä: rummut
Mika Pyhäjärvi: basso
   
   
    
Perjantaina 3.5. ovet aukeavat klo 20:00. Ilta alkaa levytansseilla ja orkesteri aloittaa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

   

   

  

Lauantaina 4.5. yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja menot jatkuvat aina aamuneljään saakka! Sisäänpääsy 3€. K18.

  

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!