Tulossa viikolla 20

13.5.2019
kattis

        

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantaina kevätkauden päätöstansseissa väkeä viihdyttävät A. Aalto sekä Ilkka Hakala & Sonetti ja lauantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä!

    

     

   

      

Viikolla 20 Tuiskulan leffoissa Kivestä Hakattu -dokumenttielokuva rautatien kivirakentajien työstä ja elämästä 1900-luvun alun vuosikymmeninä Jyväskylä - Haapamäki - Pori rautatierakennustyömaalla sekä maailmankuulun kirjailijan nuoruusvuosista kertova draama-elämänkertaelokuva Tolkien. Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

         

         

      

Tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan viettävä A. Aalto (ennen A. Aallon rytmiorkesteri) on vuonna 1989 perustettu ylöjärveläinen iskelmämusiikkiyhtye. Yhtye muistetaan myös mm. pestistään MTV3-kanavan Iskelmäprinssi-ohjelman vakiorkesterina. Alusta asti omiin sävellyksiinsä ja sanoituksiinsa luottanut, kahdeksan albumia julkaissut yhtye on saanut aikojen saatossa ripustaa seinälleen niin kultaa kuin platinaakin.
    
Jäsenet:

Vesa Järvensivu (laulu)

Mika Maijala (kitara)

Jouko Maijala (kitara)

Timo Järvensivu (basso)

Mikko Kaski (rummut)

       


     
    

    
Ilkka Hakala on ylivieskalainen muusikko, laulaja/lauluntekijä, trubaduuri ja tanssibändin solisti. Tällä hetkellä Ilkka keikkailee vuonna 1996 perustetun osittain ammattimuusikoista koostuvan Sonetti -tanssiorkesterin solistina. Ilkka tunnetaan - ei pelkästään loistavana laulajana, vaan myös yleisöään viihdyttävänä ammattilaisena ja vahvana iskelmän tulkitsijana. Yhtyeen ohjelmisto on laaja lattareista englantilaiseen valssiin, unohtamatta nykyiskelmiä/hittejä ja sisältäen myös ns. vanhan tanssimusiikin.

      

Sonetti on:

Jarmo Koivisto (kitara)

Pekka Hintsala (rummut)

Timo Ojala (koskettimet)

Jukka Pahkasalo (basso)

     


   
    
Kevätkauden päätöstansseissa perjantaina 17.5. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla livemusiikin alkaessa klo 20:30. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

   

   

   

Lauantaina 18.5. yökerhon ovet aukeavat klo 22:00 ja menot jatkuvat aina aamuneljään saakka! Sisäänpääsy 3€. K18.

     

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!