Tulossa viikolla 21

17.5.2019
kattis

    

Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantaina disco ja karaoke ja lauantaina lavalla nähdään suomalaisten tunteiden tulkki ja lukuisista hittibiiseistään tunnettu Arttu Wiskari!

     

   

      

Viikolla 21 elokuvissa nähdään komedia The Hustle sekä toiminta-seikkailu-komedia Pokémon Detective Pikachu. Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

     

   

     

Perjantaina 24.5. yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja menot jatkuvat aina aamuneljään saakka! Sisäänpääsy 3€. K18.

    

    

      

Lukuisia tunnustuksia urallaan saanut laulaja-lauluntekijä Arttu Wiskari lauloi itsensä ihmisten sydämiin vuonna 2011 julkaistulla, platinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Ensimmäisen albumin jälkeen Arttu Wiskari on julkaissut albumit Tappavan hiljainen rivarinpätkä (2013), Sirpaleet (2014) sekä IV (2016) ja artisti on tunnettu lukuisista hittibiiseistään, kuten Mökkitie, Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito, Kuningaslohi, Meidän biisi ja uusimpana julkaisuna 2018 -vuoden loppupuolella ilmestyi single Suomen muotoisen pilven alla, joka saavutti heti julkaisunsa jälkeen supersuosion, jolle ei loppua näy.

Musiikkinsa lisäksi Arttu Wiskari on tunnettu televisionkin puolelta: artisti oli yksi kolmesta tähtivalmentajasta The Voice Kidsin toisella tuotantokaudella, esiintyi televisiosarjassa Tähdet, tähdet vuonna 2016 ja 2018 Wiskari osallistui Vain elämää -televisiosarjan kahdeksannelle tuotantokaudelle. Lisäksi hänellä on ollut useita elokuvarooleja.
     


     

  
Lauantaina 25.5. ovet aukeavat klo 22 ja Arttu Wiskarin showtime on klo 24. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!