Tulossa viikolla 22

27.5.2019
kattis

    

Kesä on jo melkein täällä! Perjantaina kesän kuumimmat Vaahtobileet valtaavat Tuiskulan menojen ollessa alkuillasta nuorisolle ja puolestayöstä eteenpäin aikuisille! Valmistujaisjuhlien jatkoilla mennään Tandemilla Chicagoon, kun lauantai-iltaa tähdittävät Virve Rosti, Freeman ja Menneisyyden Vangit!
★ Helatorstaina olemme avoinna pyhäaukioloajoin klo 14-20 ja perjantaina 31.5. avaamme poikkeuksellisesti jo klo 10.

     

    

       

Viikolla 22 elokuvissa nähdään John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Pokémon Detective Pikachu sekä Bamse ja Jymykello! Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

     

           

     

Perjantaina 31.5. on aika juhlistaa kesän alkamista, kun Vaahtobileet valtaavat Tuiskulan! Näissä bileissä pukukoodi on kesäinen!

       

★ Klo 20-24 juhlistetaan nuorison kesäloman alkua perinteisessä SUMMERSTART -tapahtumassa! Sisäänpääsy 3€ (K13). Tapahtuma on päihteetön. Menossa mukana Nivalan nuorisopalvelut sekä Nivalan nuorisovaltuusto.

★ Klo 24-04 on aikuisten Vaahtobileiden vuoro! Sisäänpääsy 5€ (K18).

   

   

        

Menneisyyden Vangit -yhtye perustettiin vuonna 1991, kun kaksi suosittua artistia Virve Rosti ja Freeman tapasivat sattumalta ja päättivät yhdistää voimansa. Kummankin laulajan ura on alkanut jo 70-luvulla.

Kiireisten keikkavuosien lomassa yhtye teki neljä albumia: Menneisyyden Vangit 1993, Live! Elossa ja lujaa 1999, Tähdet näyttää tien 2002, Aurinko voittaa 2003 ja myöhemmin kokoelmalevyn Tandemilla Chicagoon – Hittiputki 1975–2008.
         
Nuori laulajalahjakkuus Virve "Vicky" Rosti nousi kansansuosioon jo vuonna 1974 olleessaan vasta 16-vuotias, kun hän voitti Suomen Iskelmälaulumestaruuskilpailut. Lukion jälkeen hän alkoi keskittyä laulamiseen päätoimisesti ja on tehnyt mahtavaa uraa siitä lähtien keikkaillen ympäri Suomea ja äänittäen 10 albumia. Virven hittejä ovat Kun Chicago Kuoli, Tuolta Saapuu Charlie Brown, Oon Voimissain, Sata Salamaa, Leikitään vain muutamia mainitakseen.
        
Leo "Freeman" Friman on mies hittien Ajetaan tandemilla, Kaksi lensi yli käenpesän ja Osuuskaupan Jane, takana. Freeman kertoo kerran laskeneensa, että hän olisi laulanut Ajetaan tandemilla -kappaleen 5 000 kertaa, "mutta en kertaakaan liikaa. Niin pikkukakarat kuin vanhemmat gubbet tietävät biisin ja siihen suhtaudutaan keikoilla aina positiivisesti. Sitä on kiva laulaa." Freemania on nähty ja kuultu viime vuosina myös yhtyeen Uusi Fantasia kanssa, jonka Liian myöhään -kappale sai valtaisasti radiosoittoaikaa.
      
      
      

★ Lauantaina 1.6. ovet aukeavat klo 22 ja yhtyeen showtime on klo 24. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

★ Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

    

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!