Tulossa viikolla 24

10.6.2019
kattis

         

Mukavaa kesäviikon alkua! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia, perjantaina Disco & Karaoke ja lauantaina laulaja-rumpali-musiikintekijä-LEGENDA, Tuiskulassakin useaan kertaan aikoinaan vieraillut suomalaisen rock’n’rollin kiistaton kummisetä, Remu Aaltonen nähdään jälleen Tuiskulan lavalla Remu plays Hurriganes -kokoonpanolla!

      

     

       

Viikolla 24 Tuiskulan leffoissa jännitystä ja kauhua tarjoilee Mami, scifi-toimintaseikkailua X-Men: Dark Phoenix ja loppuviikosta ohjelmistoon saapuu toimintakomedia-kesäleffa Men in Black: International! Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

      

    

    

Perjantaina 14.6. kesäiltaa vietetään Discon ja Karaoken merkeissä klo 22-04. Sisäänpääsy 3€. K18.

    

       

         

Rock and roll syntyi Yhdysvalloissa 1950-luvulla, Remu Aaltonen tammikuussa 1948 Helsingissä ja alkuperäinen Hurriganes vuonna 1971 niin ikään Helsingissä.

Remu Aaltosen johtamassa Hurriganesissa ja muissa kokoonpanoissa ovat soittaneet lukuisat Suomi-rockin tunnetuimmat ja arvostetuimmat muusikot. Täytettyään 70 vuotta tammikuussa 2017 päätti Remu hiljentää keikkatahtia. Helsingin jäähallissa järjestettiin loppuunmyyty Viimeinen keikka, Last Call –juhlakonsertti, johon päättyi Remu Aaltosen ja Hurriganesin ura säännöllisesti, viikonlopusta toiseen esiintyvänä rock-yhtyeenä. Viimeiselle keikalle, Last Call -konserttiin Remu oli kutsunut vierailijoiksi suuren joukon nimekkäitä rock-muusikoita ja konsertin sisältö oli aitoa ja ehtaa Hurriganesia alusta loppuun. Sitä samaa, jota kuullaan Remun keikoilla tulevaisuudessakin.

Viimeisen keikan jälkeen Remu rauhoitti tilanteen, kuten oli suunnitellutkin. Keikoilla hänet nähtiin vuonna 2018 vain pariin otteeseen mukanaan muun muassa kosketinsoittaja Mikko Rintanen, kitaristit Janne Louhivuori ja Juho Pitkänen ja basisti Maucca Siirala. Maamme valtiovaltakin muisti Remua joulukuussa 2018, kun opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi hänelle arvostetun Suomi-palkinnon seuraavin perustein: ”Palkinnolla halutaan kunnioittaa vankkaa taiteellista pätevyyttä. Tekijöitä, jotka edustavat pitkän linjan osaamista ja vaikuttavuutta suomalaisen taiteen kentällä.”

Uusi vuosi ja uudet tuulet puhaltavat. Energinen Remu on päättänyt jatkaa keikkailua epäsäännöllisen säännöllisesti: "Enhän mä nyt voi kokonaan himaankaan jäädä makaamaan. Baana kutsuu ja vielä riittää voimia! Mä teen keikkaa, kun pyydetään. Nimellä Remu ja jotain… Remu & His Allstars, Remu Plays Ganes, Remu & Electric Play… - tilanteen mukaan. Ja messiin lähtevät tietysti parhaat mahdolliset rock-hemmot."

Lauantaina 15.6. ovet aukeavat klo 22 ja show alkaa klo 24. Ennakkoliput Ticketmasterista alk. 20€ ja liput ovelta 23€ (lippujen hinnat sisältävät palvelurahan 3€). K18.

     

         

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!