Tulossa viikolla 29

15.7.2019
kattis

        

Nyt on selvitty Kapinaviikosta, ja jälleen on edessä uusi viikko ja uudet kujeet! Elokuvaprojektori palaa vuosihuollosta, joten päästään taas katselemaan leffoja. Viikonloppuna perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina lavan valtaa Negatiiviset Nuoret, kokoonpano vailla vertaistaan!

    

      

     

Tällä viikolla valkokankaalla nähdään Spider-Man: Far from home. Lisätiedot, näytösten aikataulut sekä lippujen varaus tuttuun tapaan Elokuvat -sivulta.

    

    

     

Perjantaina 19.7. yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja menot jatkuvat aina aamuneljään saakka. Sisäänpääsy 3€. K18.

  

    

            

Negatiiviset Nuoret -kokoonpano julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2017. Erityisesti punkin ja räpin parista ammentava yhtye nousi niin festarilavoille kuin radiosoittoonkin levyltä lohkaistuilla singleillä, joista Mä oon niin ruma singahti pelkästään jo Spotifyn striimeissä miljoonakerhoon. Heidän kappaleensa Mutsi päätyi hämmentävästi myös Citymarketin TV-kampanjaan soimaan.

Negatiiviset Nuoret ei pyri miellyttämään genrepoliiseja, vaan tekevät mitä haluavat. Suoraviivaisuus ja vilpittömyys silkasta musiikinteon ilosta välittyvät myös kuuntelijoille. Heidän tuorein julkaisunsa on keväällä 2019 ilmestynyt tuplasingle Huono Juhlissa / Lopunaikojen Laiha Irwin. Bändin vokalisti Olli Antonio tunnetaan myös soolourastaan räpin parissa.

         

Lauantaina 20.7. ovet aukeavat klo 22 ja Negatiivisten Nuorten showtime klo 24.

Lippu ovelta 10€ (sisältää palvelurahan 3€). K18. Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

Keikan jälkeen ilta jatkuu discon ja karaoken merkeissä aina aamuneljään saakka.

    

   

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!