Tulossa viikolla 31

29.7.2019
kattis

       

Hei hei heinäkuu, tervetuloa elokuu! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa jatketaan piinaavan kauhuelokuva Crawlin parissa ja loppuviikosta valkokankaalle saapuu Fast & Furious-kaksikko Hobbs & Shaw elokuvasarjan ensimmäisessä spin-offissa. Perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina juhlitaan alkavaa syksyä Gettomasan ja Mikavelin noustessa lavalle kesäloman päätösbileissä, joissa alaikäisille on oma K13-alueensa.

   

  

 

    

Crawl tiistaina 30.7. klo 19 ja keskiviikkona 31.7. klo 19.

Kesto 1h 27 min. Lippu 12€.

Fast & Furious: Hobbs & Shaw perjantaina 2.8. klo 20 ja lauantaina 3.8. klo 15.

Kesto 2h 16 min. Lippu 12€

Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

     
       

     

Perjantaina 2.8. yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja menot jatkuvat aina aamuneljään saakka! Sisäänpääsy 3€. K18.

   

   

   
Gettomasaa voidaan pitää yhtenä tämän hetken seuratuimpana suomiräpin tekijänä. Vuoden 2012 räpin SM-kilpailun voiton jälkeen artisti kiinnitettiin PME Recordsille vuonna 2014. Keväällä 2016 Gettomasa julkaisi kriitikoiden ylistämän Chosen One –albumin, joka oli yksi vuoden puhutuimpia julkaisuja. Albumilta löytyy mm. kappaleet Ota kiinni jos saat, Kuulokkeet sekä Pelkuri.

Gettomasa julkaisi odotetun albuminsa Diplomaatti 24.5. Seitsemän kappaletta sisältävä kokonaisuus tuo esille artistista uusia puolia kuitenkaan joustamatta aidosta ja tunnistettavasta Gettomasan tyylistä. Silmät nousi heti julkaisun jälkeisenä päivänä Spotifyn top-50 listan sijalle 1 ja albumin kaikki seitsemän kappaletta nousivat Spotifyn top-22 listasijoille. Silmät -kappaleen 1.sija on Gettomasan ensimmäinen Spotify-listaykkönen. Gettomasan tammikuun lopussa julkaistu single Muijii stadis viihtyi Suomen virallisen listan top-12:ssa yhdeksän viikkoa ja on tähän mennessä striimannut 4 miljoonaa kertaa, ylittäen platinarajan.

Albumin julkaisun jälkeen asiat lähtivät väkevästi lentoon kun viime vuonna julkaistu kappale Lössi meni heittämällä platinarajan yli ja artisti pääsi Leijonien toiveesta esiintymään maailmanmestaruusjuhliin Helsingin Kaisaniemeen yli 50 000 ihmiselle.

         

    
Mikaveli on Helsinkiläinen rap-artisti, joka tunnetaan yhtenä Suomalaisen nuorisomusiikin valovoimasimpana tähtenä. Artistin nerokkaat ja syväluotaavat sanoitukset, sekä riehakkaat keikat ovat iskeneet fanien sydämeen ja nostaneet Mikavelin vahvaan nousukiitoon kohti Suomalaisen rap-musiikin terävintä kärkeä.

Mikaveli aloitti rap uransa vuonna 2012 Immanuel yhtyeessä, joka sai runsaasti näkyvyyttä myös valtakunnan medioissa. Artistin vuonna 2015 julkaistu esikoisalbumi sai erinomaisen vastaanoton. Singlelohkaisut Etsivä löytää, Mitä Ikinä feat. Jippu ja Ohikiitävää feat. Jarkko Ehnqvist siivittivät esikoisalbumin näkyviin ja kuuluviin mm. Radio Suomipopilla Top-10 listalla. Mikavelin takana toimii IMBOYS -brändi. Laadukkaan ja Suomessa arvostetun brändin maailmanvalloitus on alkanut ja brändin vaatteita on nähty myös maailmantähtien päällä!

            

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★     

Lauantaina 3.8. ovet aukeavat klo 22 ja Mikaveli aloittaa illan klo 23:30 ja Gettomasan show tämän jälkeen. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€) K13. Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ 

HUOMIO! Keikka-iltana talossa tapahtuvasta anniskelusta sekä turvallisuussyistä johtuen alle 18-vuotiaille on tapahtumassa oma erillinen aidattu alueensa, jonne kulku tapahtuu ison salin sivuovista. Lipunmyynti tapahtumaan alaikäisille myös tällä ovella. Aidatulta alueelta ei ole mahdollista poistua Tuiskulan muihin sisätiloihin ja esiintyjäsali tyhjennetään artistien keikkojen päätyttyä.

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

      

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!