Tulossa viikolla 32

5.8.2019
kattis

        

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa hurjastelevat Fast & Furious kaksikko Hobbs & Shaw ja perjantaina valkokankaalle lehahtaa vihaisten lintujen parvi, kun odotettu Angry Birds -elokuvan kakkososa saa ensi-iltansa. Perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina esiintymislavalla nähdään Jesse Kaikuranta & Peter Engberg!

        

       

  

       

Fast & Furious: Hobbs & Shaw näytökset tiistaina 6.8. klo 19 ja torstaina 8.8. klo 19. Kesto 2h 16 min. Lippu 12€ (K12).

Angry Birds -elokuva 2 näytökset perjantaina 9.8. klo 18 ja lauantaina 10.8. klo 15. Kesto 1h 37 min. Lippu 12€ (K7).

Lisää tietoa elokuvista ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

     

      

       

Perjantaina 9.8. yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja menot jatkuvat aina aamuneljään saakka! Sisäänpääsy 3€. K18.

     

      

The Voice Of Finland 2012 -kisassa kärkikahinoihin sijoittunut Jesse Kaikuranta on upea tulkitsija. Esiintymiset 2000-luvulta lähtien niin musiikki- kuin teatterilavoillakin ovat tehneet Jessestä uskottavan ja aidosti koskettavan artistin. Jessen levollinen ääni on valloittanut suomalaisten sydämet.

Debyyttialbumi "Vie mut kotiin" julkaistiin marraskuussa 2012 ja on myynyt yli tuplaplatinaa. Levyn myötä Jesse sai 5 Emma-ehdokkuutta, mm. Vuoden tulokas-ehdokkuus. Levyn sinkuista "Vie mut kotiin", "Järjetön rakkaus" ja "Näytän sulle rannan" olivat kaikki valtaisia hittejä. Toinen albumi "Vaikka minä muutuin" julkaistiin 2013, sinkkulohkaisu "Vielä täällä" keikkui useita viikkoja radiolistojen kärjessä. Kolmas albumi "Jesse Kaikuranta" julkaistiin 2017. Jesse Kaikurannan uusin single "Et kuollut vieläkään" julkaistiin 24.5.2019 Universal Musicin kautta.

       

     

Peter Engberg on soittanut kitaraa eri yhteyksissä ammatikseen 20 vuotta. Engberg on opiskellut mm. Musicians Institutessa Los Angelesissa sekä valmistunut vuonna 2000 Sibelius-Akatemian Jazz-osastolta. Hän on levyttänyt ja konsertoinut muun muassa Sakari Kuosmasen, Samuli Edelmannin, Timo Rautiaisen, Pepe Willbergin, Laura Sippolan, Johanna Kurkelan, Kaija Koon, Tapani Kansan ja Sonata Arctican kanssa. Vuonna 2000 ilmestyi Engbergin ensimmäinen soololevy. Suurimmaksi osaksi Engberg soittaa erilaisissa bändeissä sekä tekee myös tuotantohommia sekä äänityksiä omalla äänitys- ja tuotantoyhtiö Impossible Musicin GoldenEye Studiollaan. Engberg on tuttu myös useista TV-ohjelmista: Vain Elämää-sarjan lisäksi hän on soittanut mm. Idols-bändissä.

       

        

Tuiskulassa Jesse Kaikuranta esittää Peter Engbergin säestyksellä laulujaan kitaralle ja laululle sovitettuina versioina. Illan konsertissa kuullaan myös harvinaisia, tarkoin valikoituja lainattuja kappaleita. Tervetuloa mukaan puhuttelevaan, herkkään ja ainutlaatuiseen iltaan!

Lauantaina 10.8. ovet aukeavat klo 22 ja show alkaa klo 24. K18. Lippu ovelta 12€ (sisältää palvelurahan 3€).

Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

   

           

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!