Tulossa viikolla 34

19.8.2019
kattis
      
Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on elokuvia arkena ja sunnuntaina. Viikonloppuna perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina Sini Sabotage saapuu Töölön Ketterästä tutun Matti8:n kanssa kääntämään Tuiskulan ylösalaisin Houseparty-teemalla!

     

     

 

      

Viikolla 34 Tuiskulan leffoissa nähdään:

  • ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD Kesto 2h 42 min. Lippu 12€. K16.

          Näytökset tiistaina 20.8. klo 19 ja torstaina 22.8. klo 19

  • SCARY STORIES TO TELL IN THE DARK Kesto 1h 48 min. Lippu 12€. K16.

          Näytökset keskiviikkona 21.8. klo 19, perjantaina 23.8. klo 20 ja sunnuntaina 25.8. klo 17

Lisätiedot ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

      

    

       

Perjantaina 23.8. yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja menot jatkuvat aina aamuneljään saakka! Sisäänpääsy 3€. K18.

      

       


        
Sini Sabotage tuli tunnetuksi esikoisalbuminsa ensimmäisen sinkun ”Levikset Repee” myötä vuonna 2013. Kyseinen kappale kilahti Suomen virallisen singlelistan ykköseksi samana vuonna. Sinkkua seurannut albumi nimeltään 22m2 ilmestyi loppuvuodesta. Sini on myös nähty Idolsin seitsemännen tuotantokauden tuomarina, kymmenen vuotta oman kilpailunsa jälkeen. Sinin levytyssopimus Universal Musicin kanssa on solmittu vuonna 2016.

Matti8 (Tuisku Hakoniemi) tunnetaan ensisijaisesti räppärinä Töölön Ketterässä, joka on Helsingin Töölöstä kotoisin oleva Suomi-grimeksikin itseään kuvaillut rapduo. Yhtye on vaikuttanut Suomen rapskenessä vuodesta 2015 saakka. Nykyään yhtyeen muodostavat Matti8 ja tuottajana sekä aika-ajoin myös laulajana toimiva Handshaking (Fedja Kamari). Sittemmin Matti8 on ruvennut tekemään musiikin ohella radiotöitä yhdessä myöskin Töölön Ketterässä aiemmin vaikuttaneen, soolouralle lähteneen Sonnyn kanssa. He juontavat yhdessä YleX:llä uutta urbaanin bassomusiikin ohjelmaa tiistaisin.

Sinin ja Matin Houseparty-konsepti on peräisin vuosituhannen vaihteesta, jolloin Sini sai useampaan otteeseen vanhempiensa kodin repeytymään liitoksistaan suuren intohimonsa eli kotibileiden seurauksena. Illan musakattaukseen kuuluukin siksi isoimmat milleniumhitit ja rap. Illan aikana kuuluu lisäksi niin ajankohtaista kuin nostalgistakin musaa, sekä tietysti livenä Sini Sabotagen ja Töölön Ketterän isoimmat biisit. Kummatkin artistit houstaavat tietenkin paikan päällä koko illan!
       

       
Lauantaina 24.8. ovet aukeavat klo 22. Lippu ovelta 10€ (sisältää palvelurahan 3€). K18. Ennakkoliput etukäteen paikan päältä noudettuna tai lippupalvelu Ticketmasterista:

        

        

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!