Tulossa viikolla 36

2.9.2019
kattis

     

Nyt on viimeistään aika heittää hyvästit kesälle ja toivottaa syksy tervetulleeksi, sillä alkaneen syyskuun mukana lähtee käyntiin myös Tuiskulan tanssi- ja keikkasyksy! Perjantaina tansseissa väkeä viihdyttää taidokas ja monipuolinen tanssiorkesteri Weranta ja lauantaina illan aloittaa kotimainen melodista heviä soittava Lazy Bonez, joka lämmittelee lauteet suomalaisen powermetallin suurimmalle ja kauneimmalle yhtyeelle nimeltä Stratovarius!

    

      

      

Weranta on viiden ammattimuusikon muodostama tanssiorkesteri Keski-Suomesta. Yhtyeen laaja kokemus eri tanssityyleistä ja näiden vahva dynaaminen tulkinta tuo uudenlaista tuulivoimaa tanssimusiikkiin.

Weranta taitaa niin erityyliset lattarit kuin perinteisemmätkin helmet, raikkaita nykyiskelmiä unohtamatta. Perinteinen tanssimusiikki täydentyy myös rehdillä haitarisäestyksellä ja kontrabassolla.
       

    
Weranta on:
Esa Hakkarainen – Laulu
Heikki Isoniemi – Kitara
Ossi Peltoniemi – Koskettimet, haitari
Jani Lappalainen – Basso
Ville Mikkola – Rummut
    
      
Perjantaina 6.9. ovet aukeavat klo 20 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

   

    

       

Stratovariusta pidetään yleisesti yhtenä kotimaisen metallimusiikin tärkeimpänä bändinä ja vokalisti Timo Kotipeltoa yhtenä genrensä vahvimmista tulkitsijoista. Jo 80-luvun alkupuolella perustettu powermetal -yhtye on niittänyt maailmallakin mainetta niin, että pitkään jatkuneelle uralle ei loppua näy!

       
      
www.facebook.com/stratovarius

www.stratovarius.com
    
     

      
Vuonna 2012 perustettu kotimaisen melohevin sanansaattaja Lazy Bonez julkaisi kolmannen albuminsa alkuvuodesta 2019. Albumi ylsi Suomen virallisella albumilistalla kolmanneksi (fyysiset albumit). Lazy Bonez’in solistina toimii TAROT sekä Raskasta Joulua -kokoonpanoistakin tunnettu Tommi ”Tuple” Salmela.
    
     
www.facebook.com/LazyBonezOfficial

www.lazybonez.fi
      
     
Lauantaina 7.9. ovet aukeavat klo 22. Lazy Bonez aloittaa n. klo 23:15 ja Stratovariuksen show klo 00:15. Liput ovelta 25€. Ennakkoliput Ticketmasterista alk. 22,50€ (hinnat sisältävät palvelurahan 3€). K18.

   

    

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!