Tulossa viikolla 37

9.9.2019
kattis

                      

Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmassa on leffoja eri genreistä arkena ja sunnuntaina. Perjantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä ja lauantaina rokataan kahden bändin voimin, kun lavalle nousee pitkän tauon jälkeen keikkalavoille palannut timantinkova melodisen metallin veteraani Embraze, jolle lauteet lämmittelee pohjoisen melankolian metallinen sanansaattaja Nicumo!  

                                  

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

                                       

Viikolla 37 Tuiskulan leffoissa:

  • Angel Has Fallen (toiminta, jännitys) keskiviikkona 11.9. klo 19 ja sunnuntaina 15.9. klo 17:30 (K16)
  • Se: Toinen Luku (jännitys, kauhu) tiistaina 10.9. klo 19 ja torstaina 12.9. klo 19 (K16)
  • Olen suomalainen (draama, kotimainen) perjantaina 13.9. klo 19 ja sunnuntaina 15.9. klo 15 (K12)

Lisätiedot ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

                                

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

                               

Perjantaina 13.9. yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä aina aamuneljään saakka. Sisäänpääsy 3€. K18.

                        

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

                           
Melodista metallia soittava Embraze perustettiin Kiimingissä vuonna 1994. Yhtye toimi ensimmäiset vuotensa Embrace –nimellä, mutta ennen Laeh-debyyttialbumin julkaisua nimi muutettiin muotoon Embraze. Jo ennen ensimmäistä levyään yhtye kiersi ahkerasti maakuntia ja keräsi huomiota kivenkovana liveaktina mm. sijoittuessaan toiseksi Rock SM 1997-kilpailussa.

Yhtye julkaisi vuodesta 1998 alkaen viisi kokopitkää albumia. Viimeiseksi jäänyt, enteellisesti nimetty, The Last Embrace näki päivänvalon elokuussa 2006 ja levy antoikin yhtyeelle ensimmäisen näkyvän tilastomerkinnän kivutessaan Suomen virallisen listan sijalle 29. Embraze päätti uransa kotikaupungissaan ja nousi viimeistä kertaa yleisön eteen vappuna 2009.

Mutta nyt, vuonna 2019, on Embrazen paluun aika: ”Tiesimme kun tiemme erkanivat keväällä 2009, tai ainakin luulimme tietävämme, että tämä olisi tässä…Kuinka väärässä olimmekaan! Yhteys ei missään vaiheessa kadonnut väliltämme ja kun keväällä ´18 tapasimme JO toisen kerran koko porukalla sitten viimeisen keikan, oli selvää, että jokaisella oli jälleen halu soittaa bändinä, joka tunnetaan nimellä EMBRAZE”.
               
Embraze on:
Lauri Tuohimaa, kitara/laulu
Sami Siekkinen, kitara
Heidi Määttä, koskettimet
Olli-Pekka Karvonen, basso
Ilkka Leskelä, rummut
            
              
www.facebook.com/embrazeband

             

                        


                     
Tänä vuonna 10-vuotias Nicumo on Ylivieskassa 2009 lopulliseen muottiinsa puristunut, pohjoisen melankolian metallinen sanansaattaja. Hannu Karppisen uskomattoman voimakkaat vokaalit, raskas ja juureva rytmisektio basisti Sami Kotilan, sekä rumpali Aki Pusan toimittamana yhdistettynä kitaristi Atte Jääskelän tunnistettavan tunnelmallisiin melodioihin, sekä vahvoihin riffeihin, jotka maustetaan ilmiömäisen soolokitaristin Tapio Anttiroikon vaivattomasti kiemurtelevilla sooloilla saavat aikaan musikaalisen metalliyhdisteen, joka hivelee metallikansan korvia.

2013 debyytin julkaisemisen jälkeen Nicumo lunasti paikkansa metalliskenessä keikkaillen laajasti Suomessa ja Euroopassa alati kasvaville yleisömäärille. Kiertäminen kasvatti yhtyettä teknisesti ja musikaalisesti entistäkin parempaan loistoonsa. Viimein vuonna 2017 yhtye oli pitkän kehitysprosessin jälkeen valmis julkaisemaan toisen täyspitkänsä ”Storms Arise”(Inverse Records). Storms Arisen julkaisu nosti bändin uusiin sfääreihin. Albumi nousi niinikään Suomen virallisen albumilistan sijalle 12, olleen julkaisuviikkonsa myydyin uutuusalbumi!

Julkaisusta lähtien bändi on kiertänyt entistä ahkerammin niin Suomessa, kuin rajojen ulkopuollellakin laajentaen reviiriään ja kasvattaen kansainvälistä suosiotaan. Vuonna 2018 Nicumo julkaisi kaksi singleä ja bändin musiikki on kerännyt musiikin streamauspalveluissa satojatuhansia kuuntelukertoja. Nicumon musiikin juuret ovat melodisessa metallissa, mutta bändin nykyinen musiikillinen ilmaisu on ottanut pelottomia syrjähyppyjä muihinkin genreihin. Bändin kotiseutu, pohjoisuus ja suomalainen melankolia on kuitenkin bändin musiikissa suurin yhtenäistävä tekijä. Bändin vahvuutena on musiikillinen monimuotoisuus iskevästä pop-rockista progressiivisen lumoavan fiilistelyn kautta aina suoraan death metalliin asti.
                
       
www.facebook.com/nicumo

               

Lauantaina 14.9. ovet aukeavat klo 22. Nicumo aloittaa n. klo 23:15 ja Embrazen show heti tämän jälkeen. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Keikkojen jälkeen menot jatkuvat discon ja karaoken merkeissä aina aamuneljään saakka. K18.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

                 

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!