Tulossa viikolla 38

16.9.2019
kattis

                            

Mukavaa alkanutta viikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa pyörii Olen suomalainen, Se: Toinen Luku ja Rambo: Last Blood. Perjantai-iltana tanssitaan Anneli Mattilan ja Recados -yhtyeen tahdittamana ja lauantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä.

       

       

        

Viikolla 38 Tuiskulan leffoissa

Olen suomalainen ti & to klo 19 sekä la & su klo 15. Lippu 12€. 1h 53 min. (K12)

Se: Toinen Luku ke klo 19 ja la klo 19:30. Lippu 12€. 2h 50 min. (K16)

Rambo: Last Blood la & su klo 17. Lippu 12€. 1h 41 min. (K16)

Lisää tietoa ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

       

           

         

Estradien tummaääninen ilopilleri Anneli Mattila on yksi Suomen suosituimmista viihdyttäjistä tanssipaikoilla ja ravintoloissa. Hänen mukaansatempaava esiintyminen ja vuorovaikutus yleisön kanssa tuo huvi-iltoihin lämpimän ja aidon tunnelman.

Annelin albumit ovat soineet ahkeraan radiokanavilla. Ensimmäisen levytyksensä Anneli julkaisi jo vuonna 2000. Sen jälkeen häneltä nopeassa tahdissa neljä pitkäsoittoa: Suojaan, Laulun lahjan sain, Luottaa huomiseen ja Soita mulle. Syksyllä 2011 julkaistiin single Seitsemäs taivas, joka ennakoi samannimistä albumia. Albumilta julkaistiin myös ennakkosinglet Hei pianomies, Et saa musta emäntää ja Sinä huomasit ne linnut. Annelin viimeisin singejulkaisu on Ole vielä mun joskus (2018). Uusi albumi Oma maailma julkaistiin kesäkuussa 2019.

Anneli on saanut ansaittua huomiota urallaan musiikkitahoilta: hänet on valittu Vuoden tanssittajatulokkaaksi ja Vuoden iskelmätulokkaaksi ja laulajatar on voittanut paikallisradioiden Kuukauden Levy -äänestyksen albumillaan Seitsemäs taivas. Anneli on nähty myös Syksyn Sävel -kilpailussa (MTV3) kappaleella Sun.

Annelin säestäjänä toimii Recados -yhtye: neljä laulavaa velikultaa kaikilla mausteilla, bändi joka ei koskaan pakita!

    

Recados on:

Pertti Kauppinen - rummut/laulu
Tapio Leppänen - basso/laulu
Mikko Tirronen - kitara/laulu
Mikko Pellinen - koskettimet/laulu
          

Anneli Facebookissa

Recados Facebookissa

       

Perjantaina 20.9. ovet aukeavat klo 20 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

      

         

     

Lauantai-iltaa vietetään discon ja karaoken merkeissä! Yökerhon ovet aukeavat klo 22 ja menot jatkuvat aina aamuneljään saakka. Sisäänpääsy 3€. K18.

        

       

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!