Tulossa viikolla 39

23.9.2019
kattis

       

Uusi viikko, uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa pyörii Olen suomalainen, Rambo: Last Blood sekä Playmobil. Perjantain tansseissa väkeä viihdyttävät Antti Ahopelto & Etiketti ja lauantaina Skorpioni soi Tuiskulassa, kun lavan valtaa Olavi Uusivirta yhtyeineen!

          

               

 

            

Viikolla 39 Tuiskulan leffoissa:

  • Olen suomalainen tiistaina 24.9. klo 19 ja torstaina 26.9. klo 19
  • Rambo: Last Blood keskiviikkona 25.9. klo 19
  • Playmobil sunnuntaina 29.9. klo 16

Lisätiedot ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

      

       

          

Kolminkertainen Tangoprinssi Antti Ahopelto on kiertänyt Suomen tanssilavoja ja konserttisaleja jo vuodesta 2005 lähtien. Antti on levyttänyt sooloalbumin Tie vapauteen, ja vuonna 2013 ilmestyi single Saippuasydän.

Antin monipuolinen keikkaohjelmisto ja kokenut Etiketti-orkesteri on saattanut tämän kokoonpanon kansan suosioon.

Etiketti on:
Kenneth Huumarsalo - Koskettimet / Haitari / Laulu
Eveliina Uitto - Haitari / Laulu
Vily Kattilakoski - Rummut / Laulu
Jukkis Rissanen - Kitara / Basso / Laulu
     
      
Perjantaina 27.9. ovet aukeavat klo 20 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

       

      

       

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni. Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä.

Eläimellisen live-esiintyjän tukena toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: kitarassa Timo Kämäräinen, bassossa Jaakko Kämäräinen ja rumpujen takana Olli Krogerus. Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan.

Olavi Uusivirran tuorein julkaisu on alkukesästä 2019 ilmestynyt albumi ”Skorpioni”, jonka myötä yhtye kiertää festareita ja klubeja.
    
    
Lauantaina 28.9. ovet aukeavat klo 22 ja showtime klo 24. Lippu ovelta 20€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

      

         

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!