Tulossa viikolla 4

21.1.2019
kattis

    

Mukavaa alkanutta pakkasviikkoa! Tällä viikolla Tuiskulan ohjelmistossa on elokuvia eri genreistä, perjantaina viikonloppu lähtee käyntiin Kyösti Mäkimattilan & Varjokuvan tähdittämillä Pookitansseilla ja lauantaina lavan valtaa SANNI!

     

      

    

Viikolla 4 Tuiskulan leffoissa arkena jatkavat The Mule ja Iron Sky - The Coming Race. Sunnuntaina ohjelmistoon saapuu uutuutena Näin Koulutat Lohikäärmeesi 3. Lisää tietoa Elokuvat -sivulta.

    

    

        

Kyösti Mäkimattila valittiin tangokuninkaaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla vuonna 2013. Hän on julkaissut kolme albumia ja on lisäksi toiminut sanoittajana monille eri artisteille sekä omalle soolotuotannolleen. Esiintymispaikoilla Mäkimattilasta huokuu karisma - tyylikäs olemus, voimakas kyky viehättää ihmisiä ja loppuun mietitty lavadesign. Mäkimattila omistautuu vahvasti retrolinjalle ja etsii alati musiikin helmiä. Levytetyt kappaleet pukeutuvat sujuvasti perinteitä kunnioittavaan asuun, moderneja sovituksia unohtamatta. Kyösti nähdään myös pian MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa!
      
Artisti tunnettiin aiemmin Varjokuva-yhtyeen rumpalina, mutta nykyään Varjokuva toimii hänen säestäjänään ja yhtyeeseen on valittu uusi rumpali. Varjokuva tuo musiikkiesityksiinsä mukanaan raudanlujan musiikillisen ulosannin lisäksi täysin uniikin tunnelman. Lavalle katsellessa ja musiikkia kuunnellessa voi kuvitella helposti palanneensa tanssilavakulttuurin kulta-aikoihin. Orkesteri ei kuitenkaan ole jäänyt pelkästään retroilun polulle, vaan uusia kujeita ja lauluja pohditaan aktiivisesti.
      
Varjokuva on:
Turo Lento - haitari, kitara
Rami Hänninen - kitara
Juho Kulmala - basso
Juha Maunu - koskettimet
Heikki Sandrén - rummut
     
     


    

Tanssien menossa mukana Radio Pooki, jonka lähetystä tansseista voi kuunnella myös suorana radiosta!
   

   
Perjantaina 25.1. ovet aukeavat klo 20:00 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla! K18.
      
Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

     

   

     

Loppuunmyydyn Hartwall Arenan jälkeen Mun nimi on SANNI –kiertue starttaa keväällä 2019 ympäri Suomea. Näyttävän paluun tehnyt SANNI on julkaissut viime vuoden aikana neljä singleä, jotka ovat kaikki olleet menestyksiä radiossa ja suoratoistopalveluissa. Näiden lisäksi SANNI julkaisi 26.10. elämänsä ensimmäisen soundtrack-biisin Dracula -lyhytelokuvaan, jossa SANNI näytteli pääosaa.
     
Suomen yksi suurimmista poptähdistä on SANNI. SANNIn omaperäiset lyriikat, isot popmelodiat ja rohkeus tekemisessä on tehnyt hänestä yhden kiinnostavimmista artisteista Suomessa. SANNIn kappaleet yltävät yksi toisensa perään suoratoistopalveluiden sekä radiolistojen kärkisijoille ja "Että mitähän vittua" rikkoi päivittäisen striimausennätyksen Spotifyssa.
      
SANNI on palkittu Vuoden naisartistina Emma Gaalassa kahdesti, "2080-luvulla" palkittiin Musiikkikustantajat ry:n Vuoden biisinä ja kaikki hänen kolme albumiaan ovat myyneet tuplaplatinaa. SANNI on villinnyt keikkalavoja ympäri Suomen sekä esiintynyt Hartwall Arenalla.
      
    

Lauantaina 26.1. ovet aukeavat klo 22 ja SANNIn show alkaa n. klo 24. Lippu ovelta 25€ (sisältää palvelurahan 3€). K18.

Ennakkoliput paikan päältä tai lippupalvelu Ticketmasterista:

    

    

  

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!