Tulossa viikolla 42

14.10.2019
kattis

      

Lauantaina 19.10. URIAH HEEP - suomalaisten hevi-fanien kestosuosikki vuodesta 1970 - nähdään Tuiskulassa kiertueen ainoalla Pohjois-Suomen keikalla! Yhtyeen lämmittelijänä toimii kotimainen rocktrio MELROSE!
    
    
Illan aikataulut:
19:00 OVET
21:00 MELROSE
22:30 URIAH HEEP

        

Ennakkoliput saatavilla lippupalvelu Ticketmasterista alk. 45€ (sis. kulut). Liput ovelta 50€. Sekä ennakko- että oviliput sisältävät eteispalvelurahan 3€. K18.


     

     


      

Uriah Heepin ainoan alkuperäisjäsenen, kitaristi Mick Boxin johtama yhtye on ollut suomalaisten rock- ja hevimusiikin ystävien kestosuosikki vuodesta 1970. Tuskinpa mikään muu kansainvälisesti menestynyt huippubändi on keikkaillut ja konsertoinut maassamme yhtä usein kuin juuri Uriah Heep. Vuonna 1969 perustetun yhtyeen ensimmäinen Suomen vierailu osuu syntyhistorian alkumetreille kesään 1970 ja viimeisin kesään 2018.

Liki viidenkymmenen vuoden aikana Uriah Heep on tietysti läpikäynyt lukuisia miehistömuutoksia, mutta suosioon se ei ole juurikaan vaikuttanut. Maailman ahkerimpien rock-yhtyeitten joukkoon kuuluva Uriah Heep levyttää ja kiertää maailmaa yhä edelleen lähes kahdensadan keikan vuositahdilla.
    
Esikoisalbumin "Very 'Eavy... Very 'Umble" (1970) ja viimeisimmän "Living the Dream" (2018) väliin mahtuu peräti 26 studioalbumia live- ja kokoelmalevyistä puhumattakaan. Levyjen yhteenlaskettu myyntimäärä ylittää huikeat 45 miljoonaa kappaletta. Suurimmat ja toivotuimmat hitit löytyvät yhtyeen uran alkuajoilta: "Gypsy", "Easy Livin", "Look at Yourself", "Bird of Prey", "July Morning", "Stealin" ja tietysti "Lady in Black"...

Uriah Heep vuosimallia 2019 soittaa seuraavassa kokoonpanossa: Mick Box – kitara & laulu, Bernie Shaw – laulu, Phil Lanzon – kosketinsoittimet, laulu, Russell Gilbrook – rummut, laulu ja Davey Rimmer – basso.
       
www.uriah-heep.com

       

    

        
Tokelan (laulu & kitara), Roger Niemisen (basso) ja Jami Haapasen (rummut) muodostama tehotrio Melrose on kuulunut suomalaisen rockin ikoneihin jo vuodesta 1981. Trio tunnetaan erityisen loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yleisöön pajasta ja paikasta riippumatta.

     
www.facebook.com/melroseofficial
      
      

       

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!