Tulossa viikolla 43

21.10.2019
kattis

    

Mukavaa alkanutta viikkoa! Lokakuun viimeisen viikonlopun perjantaina tansseissa väkeä viihdyttää Jarkko Honkanen & Taiga ja lauantaina on luvassa naisenergiaa lavan täydeltä, kun Mira Luoti yhtyeineen saapuu Tuiskulaan!

      

    

         

Jarkko Honkanen on lappilainen laulaja-lauluntekijä, joka on tuonut iloa tanssipaikoille vuodesta 2004 lähtien. Kokemusta laulajan ammatista Jarkko on kartuttanut useiden erilaisten kokoonpanojen kautta Suomirockista rautalankaan, päätyen lopulta iskelmän esittämiseen.

Suuri yleisö tuntee Honkasen Kemijärvelle sijoittuvasta, suositusta Taivaan tulet TV-sarjasta sekä Tangomarkkinat 2014 -laulukilpailusta. Mukaansatempaava ja läsnä oleva esiintyminen persoonallisen äänen ohella ovat keikoilla Jarkon vahvoja puolia. Hän keikkailee ympäri Suomea oman Taiga -orkesterinsa säestyksellä.
         

Perjantaina 25.10. ovet aukeavat klo 20 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Ennakkoliput alk. 14,50€ Ticketmasterista. Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

     

    

     

Mira Luoti julkaisi syksyllä uuden albumin "Haureuden Valtatiel" ja esiintyy sen tiimoilta yhtyeensä kanssa keikoilla ympäri Suomen. Miran yhtyeessä soittavat Emppu Suhonen, Alina Toivanen, Heini Säisä ja Suvimarja Halmetoja.

Mira julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa menestyksekkään PMMP-uran jälkeen keväällä 2016. "Tunnelivisio" sai erittäin hyvät arvostelut ja noteerattiin Vuoden Rockalbumi -ehdokkuudella Emma Gaalassa. Keväällä 2018 Mira Luoti nähtiin Nelosen Vain Elämää TV-sarjassa ja laajalla kesäkiertueella ympäri Suomen.

      

Lauantaina 26.10. ovet aukeavat klo 22 ja showtime klo 24. Lippu ovelta 18€ (sisältää palvelurahan 3€). Ennakkoliput alk. 17,50€ Ticketmasterista. K18.

    

    

  

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!