Tulossa viikolla 44

28.10.2019
kattis

      

Marraskuu lähestyy ja sen polkaisee käyntiin Kaihon tähdittämät perjantaitanssit! Lauantaina puolestaan on luvassa karmaisevan hauskaa menoa Halloween-bileiden merkeissä!

     

    

     

Kaiho on kuuden intohimoisen muusikon tanssiorkesteri suoraan Turusta! Orkesterin valtteja ovat laaja soitinvalikoima ja monipuolinen ohjelmisto. Illan aikana kuullaan haitarilurituksia, puhallinstemmoja sekä repäiseviä kitara- ja pianosooloja. Kaihon ohjelmisto kattaa niin perinteiset polkat ja masurkat, tuliset tangot ja lattarit kuin riehakkaat buggit ja jivet. – Vaikka tunnelma olisi välillä kaihoisa, lupaamme, että tanssikansa lähtee keikaltamme hymyssä suin!

Seinäjoen Tangomarkkinoilla Kaihon jäsen Tuomas Salminen oli mukana Tangokuningas 2017 -finaalissa ja samassa festivaalitapahtumassa Kaiho valittiin Tanssiorkestereiden SM – SMORK 2017 -kilpailun voittajaksi. SMORK-voiton myötä Kaihosta tuli tangokuninkaallisten 2017 orkesteri. Lavakauden päättäjäisissä 10.9.2017 Kaiho palkittiin Vuoden Tanssittajatulokkaana.
      
Kaiho on:
Tuomas Salminen – Laulu, haitari ja kitara
Jesse Vainio – Kitara, saksofoni ja laulu
Aaro Saarinen – Rummut ja laulu
Antti-Jussi Taskinen – Koskettimet ja laulu
Jussi Karhujoki – Basso ja laulu
Pekka Nebelung – Trumpetti, perkussiot ja laulu
      
       
Perjantaina 1.11. ovet aukeavat klo 20 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€ (sisältää palvelurahan 3€). Ennakkoliput alk. 14,50€ Ticketmasterista. Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

       

       

          

Älä jätä luurankojasi kaappiin, vaan pistä päälle kammottavin asukokonaisuutesi, sillä lauantaina Tuiskulassa juhlitaan Halloweenia! Ohjelmassa mm. hyytävää liikehdintää DJ:n tahdittamana teeman mukaisesti koristellussa discossa, ja tietenkin kilpaillaan myös illan parhaasta asusta ja paras asu palkitaan yllätyspalkinnolla!

       

Lauantaina 2.11. ovet aukeavat klo 22 ja bileet jatkuvat aina aamuneljään saakka! Sisäänpääsy 5€. K18.

      

       

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!