Tulossa viikolla 46

11.11.2019
kattis

        

Uusi viikko ja uudet kujeet! Tällä viikolla Tuiskulan leffoissa pyörii Doctor Sleep ja Perhe Addams, perjantaina tanssitaan Tomi Markkolan & Fernetin tahdittamina ja lauantaina rokataan, kun lavan valtaavat Brother Firetribe ja Block Buster!

      

        

 

         

Viikolla 46 Tuiskulan leffoissa nähdään

  • Doctor Sleep: tiistaina 12.11. klo 19, torstaina 14.11. klo 19 ja sunnuntaina 17.11. klo 17
  • Perhe Addams: keskiviikkona 13.11. klo 19 ja sunnuntaina 17.11. klo 15

Lisätiedot ja lippujen varaus Elokuvat -sivulta.

      

       

       

Tomi Markkolan ura on ollut nousujohteinen tasaisen varmasti. Uraan mahtuu niin Tangokuninkaan kruunu, Syksyn Sävel edustus, Vuoden miesartistin titteli kuin Iskelmä Finlandia -yleisöäänestyksen voittokin. Tomi on ollut tangokuninkuuden jälkeen yksi Suomen suosituimmista miesartisteista.

Vuosien saatossa Tomi on ollut mukana monessa. Vuonna 2001 Tomi otti osaa Syksyn Säveleen ja vuonna 2002 hän oli Tapsan Tahtien Iskelmä Finlandian saajaksi. Voittoa ei tullut, mutta yleisöäänestyksessä Tomi otti kuitenkin ylivoimaisesti ykkössijan. Vuonna 2005 hänet valittiin Vuoden Tanssittajaksi, valinnan tekivät Tätä Suomi Tanssii -listan musiikkijuontajat. Myös levytyksistä hänet on palkittu – mainittakoot niistä kultalevyrajan rikkoutuminen ja neljä Kuukauden levy -palkintoa.

Tomi kiertää Suomea Fernet -orkesterin kanssa.

        

        

Perjantaina 15.11. ovet aukeavat klo 20 ja ilta alkaa levytansseilla orkesterin aloittaessa klo 20:30. Lippu ovelta 15€. Ennakkoliput Ticketmasterista alk. 14,50€ (hinnat sisältävät eteispalvelurahan 3€). Discon ja karaokepubin puolelle koko illan pelkän palvelurahan hinnalla. K18.

      

     

     

Melodisen rockin mestari Brother Firetribe on pitkän uransa saatossa valloittanut kuulijat, festivaalit ja esiintymislavat hyvän mielen rockillaan, energisellä live-esiintymisellä ja tarttuvilla biiseillään.

Pekka Heinon (laulu), Emppu Vuorisen (kitara), Tomi Nikulaisen (koskettimet), Jason Flinckin (basso) ja Hannes Pirilän (rummut) muodostama Brother Firetribe julkaisi edellisen, hyviä arvosteluja saaneen ja Suomen virallisen listan kärkeen singahtaneen Sunbound-albuminsa keväällä 2017. Uutta materiaalia on tulossa vuonna 2019.

      


    
   

      
Illan avaa hard rock -yhtye Block Buster, joka on operoinut aktiivisesti Pohjois-Savon seudulla jo usean vuoden ajan. Tänä kesänä yhtye teki mittavan kiertueen soittaen muun muassa ”Rock In The City” -festivaaleilla. Yhtyeen hyvän vastaanoton saanut debyyttialbumi julkaistiin 13.9.2019.

      


      
        
Lauantaina 16.11. ovet aukeavat klo 22 ja Block Buster aloittaa n. klo 23:15, jonka jälkeen Brother Firetriben show. Lippu ovelta 18€. Ennakkoliput Ticketmasterista alk. 17,50€ (hinnat sisältävät eteispalvelurahan 3€). K18.

    

     

     

TERVETULOA TUISKULAAN VIIHTYMÄÄN!